Как предпочитат да го правят мъжете според зодията

Всеки има предпочитания, когато става въпрос за секс. Някои могат да са интимни навсякъде, но има такива, които държат на определени неща. Ето какво казва зодиака за желанията на мъжете относно креватните игри:

Овен: Сексът трябва да е в негови ръце. Пада си по роли, особено такива, в които той е обиграният любовник, който разкрива тайните на удоволствието на срамежлива девойка.

Телец: Не обича да бъде активната страна в леглото. Иначе е готов на много експерименти, но партньорът ще трябва да ги инициирате. В противен случай ще си правите всеки път съвсем обикновен, скучен секс.

Близнаци: Харесва му, когато сексът е спонтанен. Но най-много го възбуждат нетрадиционните неща в гушкането – да бъде на необикновено място, да се случват различни неща, както и партньорката му да е разкрепостена и отдадена на интимните ласки.

Рак: Да доставя удоволствие е най-важното нещо в леглото. Затова най-комфортно се чувства, когато тя предварително му е споделила какво харесва в секса. Но независимо колко ще се вихри и колко пози ще сменя, за Рака сексът никога няма да стане по-важен от чувствата.

Лъв: Истински лъв е и в секса. Обича динамиката, освободените жени и определено знае как да те отведе на седмото небе. Лъвът обича всякакъв секс, ключовият момент при него е, че не обича да няма секс. Ако смятате дълго време да не го пускате в леглото си, докато ви докаже чувства, да знаете, че няма да стане.

Дева: Обожава секса, дори е пристрастен към него. И предпочитат жената да е отгоре, но винаги са склонни на компромис. Но с хигиената компромис не правят.

Везни: Именно тези изтънчени и чувствителни мъже са най-големите фенове на секса с повече от една партньорка. Което не означава задължително, че и с една няма да му е хубаво, но определено има нужда да бъде „обгрижван“ като от две. Така че, раздавайте се максимално в леглото, ако той е Везни.

Скорпион: Смел, страстен и винаги готов за секс е той, защото го обича във всичките му форми, стига само да не е прекалено монотонен. За него е важно да доминира и да се следват правилата и идеите му.

Стрелец: Дори да ви изглежда скромен, да знаете, че Стрелецът е много чувствен любовник. Той не си пада по нетрадиционния и извратен секс. Предпочита класиката, но пък в романтична и възбуждаща обстановка.

Козирог: Изключително прилежен любовник е, но за него сексът е нещо повече от секс. Той очаква специално отношение, изненади, старание от жената да го възбуди максимално. Ако почувства това, не само ще се радвате на страхотен секс, но може завинаги да го спечелите.

Водолей: Той е разкрепостен и това не го притеснява. И все пак, за него сексът не е най-важната част от цялата картинка – държи на любовната игра, обича да подчинява жената. И още нещо важно – почти е невъзможно да си легне с грозновата жена.

Риби: Пада си по-мързеливия секс. Предпочита активна партньорка, която да поема всички инициативи преди, по време и след интимните ласки. И все пак държи средата да е комфортна.