Как разбираш, че са влюбени различните зодии

ОВЕН

Гласът му изтънява

Ако е влюбен, Овенът ще пърха и чурулика като пиленце, когато е край вас. Без майтап – в близост до обекта на чувствата гласовете им изтъняват и стават по-напевни.

Ще ги разпознаете по това. Иначе влюбените Овни не се отклоняват много от нормалното си състояние. И в аферите на Амур те са бързи и яростни. Не мислят дълго, преди да пристъпят към действие. Понякога им отнема не повече от час да се решат да ви поканят на среща. След раздялата: Овенът отива на кареоке да изпее мъката. Този ужас за околните ще продължи 8 дни – така сочи анкета, проведена сред 1670 представители на различните зодиакални знаци.

ТЕЛЕЦ

Таи всичко в себе си

Телецът ще ви организира минизасади. Ще ви дебне, ще виси на фейсбук стената ви, като нищо ще проникне в имейла ви, но вие едва ли ще го усетите. Влюбеният Телец таи всичко дълбоко в себе си, така че може дори да не подозирате, че изпитва чувства. Отстрани може да изглежда спокоен и дори муден, но вътре в него бушуват пожари.

След раздялата: От всички знаци Телецът пролива най-много сълзи – повече дори и от Рибите. Не може да повярва, че неговата ВНЛ (вечна неразделна любов) е свършила. Как така?! Това тръшкане ще продължи до 3 месеца.

БЛИЗНАЦИ

Бърбори два пъти повече

По цял ден тайничко си рисуват ваши портрети, пишат любовни писма, които накъсват наситно и изхвърлят. Любовта може да ги превърне в композитори или писатели – например на фентъзи, в което вие двамата сте главните герои. Каквито са приказливи, влюбените Близнаци стават направо нетърпими. Когато обектът на чувствата им е в стаята, получават същинска словесна диария (с извинение за думата).

След раздялата: Близнаците се оттеглят. Яхват колата, влака, метлата, или каквото там решат, и заминават. Още на следващия ден всичко е забравено.

РАК

Кипри се и се кикоти

Ще разберете, че Рак неудържимо си пада по вас, защото щом ви види, започва да се кипри и да се кикоти. Те искат да бъдат преследвани, затова колкото и да са влюбени, не очаквайте да пристъпят към вас и да ви кажат: „Какво ще кажеш да отидем на кино?“ Представителите на зодия Рак предпочитат да действат по-деликатно. Да кръстосате погледи през стаята, след ден-два да ви напишат двусмислен есемес. И така. След раздялата: Ракът се превръща в телефонен терорист. Той има нужда да излее мъката пред приятели и близки и го прави обстойно, обилно и непрестанно. В продължение на поне 20 дни.

ЛЪВ

Става груб и брутален

Лъвът става груб. Много груб. Ако с вас е по-зъл, отколкото с останалите – заяжда се, обижда ви и ви повишава тон, да знаете, че е влюбен. Следваща стъпка – да пусне прословутото си обаяние на МАХ. Ще ви обсипе с комплименти и ласкателства. Ще ви накара да се чувствате все едно сте пъпът на света. А ако несъзнателно погледнете друг човек – хряс! Ще ви пореже с остър език и кошмарно държание. Направо да подлудееш!

След раздялата: Лъвът си търси бърлога, за да се усамоти в царствен плач, без никой да го гледа. 14 дни му трябват, за да дойде на себе си.

ДЕВА

Терзае се за дреболии

Девата ще направи кълбо напред или ще скочи с бънджи, ако реши, че така ще привлече вниманието ви. Когато са влюбени, стават свръхнервни и се тревожат за най-дребните подробности. Непрекъснато анализират и се терзаят. Гледат под лупа всяко нещо, което сте казали или направили. Например представете си следния вътрешен монолог: „Днес, като се видяхме ми каза „здрасти“. Не „здравей“ или „какво става“. Защо точно „здрасти“?“

След раздялата: Девата ще се заключи в стаята си. Не е сега моментът да се опитвате да го/я утешавате. След месец ще е като нов/а, а стаята ще е подредена и по-чиста от операционна.

ВЕЗНИ

Издокарва се заради вас

Щом се пресегне да ви оправи перчема или да прибере някой кичур, изскочил от прическата ви, да знаете, че точно тази Везна май има топли чувства. Влюбените Везни се познават по това, че стават още по-старателни в облеклото и цялостния си външен вид. Ще направят всичко възможно, за да блеснат в най-добрата си светлина, а обекта на чувствата ще обсипят с комплименти.

След раздялата: Везната се лекува с храна. Много храна! Вкусна, сладка, питателна, вредна, разкошна, утешителна храна. След 6 дни е готова за нови завоевания.

Как разбираш, че са влюбени различните зодии - ТЕЛЕЦ Таи всичко в себе си, СТРЕЛЕЦ Изчервява се, щом ви чуе., ОВЕН Гласът му...

СКОРПИОН

Облепят ви с обожание

Толкова са мили, толкова са внимателни! През цялото време искат да са до вас, гледат ви с обожание, гушкат ви. Търсят случай да ви докоснат. По-точното описание на влюбения Скорпион би било: „лепка с фиксация“ или „маниак преследвач от психотрилър“. Тайно ще ви разследва, докато научи всичко за вас. Какво правите, защо се срещате с други хора, а не сте с него/нея?

След раздялата: Скорпионът просто е по-тих от обикновеното. Никой не може да разбере какво точно му се върти в главата – мисъл за убийство, за самоубийство? Ще му стане по-добре след около 3 седмици.

СТРЕЛЕЦ

Изчервява се, щом ви чуе

Личи си от хеликоптер – изчервява се всеки път, щом обектът на чувствата му заговори. Стрелците са състезатели и ще се опитат да спечелят сърцето на любимия. Ще поканят тръпката си на събитие, в което могат да изпъкнат в очите му. Ще включат всички познати и приятели в битката – те ще трябва да представят влюбения Стрелец в най-благоприятна светлина.

След раздялата: Стрелецът прикрива успешно тъгата с буйно веселие. Колкото по-наранен е, толкова по-силни са радостните му писъци на влакчето на ужасите или на ледената пързалка. Овършава нощните клубове и след два-три дни е прероден.

КОЗИРОГ

Заеква и губи дар слово

Няма да повярвате, но той заеква! Види ли човека, в когото е влюбен, нещо му става и започва да говори несвързано. Козирозите първо проучват подробно какъв е случаят, след това действат, за да спечелят възлюбения/ата. Има ли си гадже, как е с парите, от кой отбор е, за кого ще гласува на изборите – все важни неща, които трябва да се обмислят, преди да действа човек.

След раздялата: Козирогът ще тъгува месец и половина. Ще копнее да се завре някъде на тъмно и тясно, за да преживява и да се пита: „Защо?! Защо така стана? Аз бях безгрешен, какво се случи?!“

ВОДОЛЕЙ

Сприятелява се с вас

Започне ли да си мърмори под носа и да не ви гледа в очите, значи намирисва на любов. Ето как постъпва Водолеят: първо ставате най-добри приятели, запознавате се с приятелския кръг на другия. Непрекъснато сте заедно, докато един ден приятелството не прерасне в нещо повече. Но не се надявайте това да се случи, ако има някаква важна морална пречка – например, ако имате връзка с негов приятел.

След раздялата: След скъсването на Водолея нищо не му се прави. Той не се къпе, не си мие зъбите, лежи и гледа телевизия, като апатично прещраква каналите. Чака да се самоизлекува. Пет дни и всичко е забравено!

РИБИ

Инсценира срещи

Те непрекъснато „случайно“ се натъкват на вас. Срещате ги на улицата, в магазина, в заведението, в което често ходите, навсякъде. На Рибите малко им трябва, за да се отнесат в любовен унес. По цял ден могат да гледат през прозореца и да мечтаят за вас. Не се учудвайте, ако заловите дори най-разумните представители на знака да рисуват буквите ви, преплетени и оградени в сърчица.

След раздялата: Рибата плаче, вика, тръшка се, пие много. Спи, пак плаче. После пак пие много. Голямо изпитание за приятелите е да изтърпят скърбящата по загубения любим Риба. Ще ѝ мине… когато ѝ мине.