Как те променя новата връзка?

Може да твърдите, че изобщо няма да се промените, когато намерите своята половинка, но това не е така. Всичко това е лъжа. Неизбежно е, когато добавите нещо ново към живота си, то да ви промени.

Затова вижте 10-те начина, по които новата връзка ви променя:

1. Имате по-малко време за губене

Факт е, часовете ви през деня са ограничени. Добавете нов човек и ще имате по-малко време за всичко и всички. Ще искате да прекарвате повече време с половинката си и като резултат от това, ще имате по-малко време за приятели, за себе си или пък за нещата, които трябва да свършите.

2. Нямате време за себе си

Може би сте имали наистина „яка“ рутина докато сте били необвързани, но част от нея ще изчезне. Надяваме се да не губите поглед от вашите цели и планове, само защото сега имате някой покрай вас.

3. Не може да сте егоисти

Вече не става въпрос само за вас. Имате партньор и трябва да се съобразявате с неговите нужди и чувства. Отминаха дните, когато можехте да правите каквото си поискате, когато си поискате и точно така както си поискате. Просто не е постижимо докато сте с някого.

4. Трябва да правите компромиси

Разбира се, вие вече правите компромиси с приятели и семейство, но това не е същото. Ще прекарвате много време с половинката си и не винаги ще правите това, което искате. Ще трябва да правите дейности, които не са ви по вкуса за да ги направите щастливи; също така, решенията ще трябва да бъдат вземани заедно.

5. Кара ви да излезете извън зоната на комфорта

Лесно е да се чувствате комфортно, когато сте необвързани. Когато сте в нова връзка, вие научавате много неща за другия човек. Трябва да се „отворите“ и да покажете уязвимост, а те от своя страна да направят същото. Един нов, страшен свят…

6. Омеквате

Една връзка, също така, може да ви промени и към добро. Когато сте напълно приети и обичани от другия човек, независимо недостатъците ви, вие имате свободата да бъдете точно това, което сте. Може да бъдете мили, крехки и уязвими без страх; радостни сте и искате да го споделите. Това ново поведение може да се отрази на взаимодействието ви със света по позитивен начин.

7. Вашият мироглед към живота се променя

Може да е съвсем малка промяна, а може и да е драматична. И в двата случая, определено не е същият като преди. Може би вашата половинка ви е накарала да осъзнаете, че искате неща, които никога не сте знаели че искате. Може би мирогледът ви е станал по-позитивен и сте започнали да отдавате повече значение на връзките си с хората важни за вас. Има безброй възможности…

8. Трябва да помислите за нуждите на вашия партньор

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Преди това бяхме само вие, вие и вие. Сега сте двамата. Все още сте независими индивиди, очевидно, но ще има много решения, които ще трябва да направите заедно. Повече няма да можете да правите всичко без да мислите, а ще трябва да помислите какво ще се отрази най-добре и на двамата от вас.

9. Не може да взимате решения без да се консултирате

Трябва да бъдете внимателни. Да, свикнали сте да излизате в колкото часа си поискате или пък да усилвате музиката в ранните часове на утрото, но вече няма да е така. Сега ще имате някой с който да се консултирате за домашния декор, някой на който да се обадите, ако ще сте навън цяла нощ или пък някой, който няма да може да спи на пуснатата музика. Надяваме се, да обичате човека толкова много, че даже да сте развълнувани да направите тези компромиси за тях.

10. Трябва да се уверите, че не пренебрегвате приятелите си

Това са хората, които са били до вас преди вашата половинка. Лесно е да се впуснете в света на любовта, но не оставяйте приятелствата си да страдат. Най-дразнещото нещо на света е когато приятелят ви магически изчезне, когато си намери гадже. Поддържането на връзка с приятелите ви изисква усилия, но те си струват. Не ги губете.