Как загуби жената, която те обича

На всеки мъж се е случвало да преживее раздяла, но понякога тя може да се окаже съдбоносна. Не винаги причината за раздяла е в изневяра или ревност, а в просто недооценение и примиряване с обстоятелствата.

Ето как загуби жената, която те обича…Ето как губиш жената, която те обича...

Губиш я, когато осъзнае, че за теб винаги е била само опция. Когато тя вярваше само на теб, ти ий показа колко е малоценна за теб. Докато ти самият си бил най-важният приоритет в живота й.

Губиш я, когато я държиш на разстояние, а тя самата ясно и категорична показа, че избира теб. Само теб. Независимо от всички мъже, от които е заобиколена. Тя те избира и когато не си там.

Губиш я, когато й даваш неясни обещания за утре… и това утре никога не идва. А тя седи и чака ли, чака.

Губиш я, когато я лъжеш отново и отново. А тя отново и отново трябва да ти прощава. И въпреки, че това съвсем не е първата лъжа, която си изрекъл, тя все още ти вярва, или поне вярва във вас.

Губиш я, когато я оставяш сама, вместо да бъдеш до нея. Тя има нужда от твоята подкрепа, а ти я оставяш да се бори сама.

Губиш я, когато я използваш. Физически и емоционално.

Губиш я, когато я нападаш за това, че се чувства объркана, слаба, нещастна с теб. А много добре знаеш, че ти си причината да се чувства така. Заради неяснотата с твоите чувства, ти я сбърка тотално, накара я да се чувства грозна и отблъсната.

Губиш я, когато тя осъзнае, че е единствената, която се бори за връзката ви. А ти дори не хаеш дали е жива.

Губиш я, когато не отговаряш на съобщенията и обажданията й и я караш с часове да се взира в екрана на телефона.

Загубил си я, когато дадеш възможност на някой друг да се отнася с нея така, както заслужава.