Как зодиите на родителите влияят на децата?

Овен

Ако единият от родителите е зодия Овен, то детето навярно ще придобие някои от характерните черти на тази зодия – свободолюбив нрав, инат, понякога агресивно поведение.

Телец

Децата на Телците са попили от творческия устрем на родителите си. Те имат богато въображение, скрити заложби, хрумват им гениални идеи и са много сръчни.

Близнаци 

Децата на тази зодия за много енергични и самостоятелни. На фона на педантичните и взискателни Близнаци, децата им стават непукисти и обичат хаоса. Децата на тази зодия не приемат добре шегите по техен адрес и са склонно към раздразнителност. Но като цяло са много спокойни.

Рак

Децата на Раците са много емоционални, чувствителни, лесно раними. Не са от контактните деца, трудно се социализират и предпочитат повече усамотението. Не търпят на критика и не се доверяват лесно.

Лъв

Децата на Лъвовете са със самочувствие, но с основание. Те са можещи, знаещи, добре изглеждащи. Лесно могат да бъдат разглезени. Вечно са в търсене на разнообразие, внимание, лукс, нови придобивки. Капризни са по отношение на храната и, ако нещо не им е удобно и комфортно, са склонни доста да си поревават.

Дева

Децата на Девите са много интелигентни, отговорни, дисциплинирани, подредени. Изглеждат така сякаш са по-напред в развитието си спрямо връстниците си. Определено са деца, които се открояват. Понякога остават неразбрани и отхвърлени поради различността си.

Добави описание

Везни

Децата на Везните се лутат между двете крайности – крайно полушни и разбрани и крайно капризни и създаващи проблеми. Никога не знаете какво можете да очаквате от тях.

Скорпион

Децата на Скорпионите  са много магнетични и притежават особен чар и харизма, които не остават незабелязани. Инатят се за всичко и по всяко време и трудно преживяват, ако нещо не стане както те искат. Много темпераментни и свободолюбиви са. Имат добри социални умения, но предпочитат усамотението.

Стрелец

Децата на Стрелците са родеини да пътуват, обичат приключенията и разнообразието. Много емоционални са, големи веселяци и оптимисти, дори когато мрънкат. Живеят в свой собствен магически свят и нищо не може да помрачи доброто им настроение.

Добави описание

Козирог

Децата на Козирозите обичат да са победители и упорито се борят, за да получат „Браво!“ Понякога са склонни към избухливост, особено ако някой засяга егото им. Децата на Козирозите са много устремени и ако имат цел, то я следват до край.

Водолей

Децата на Водолеите са мечтатели с богато въображение. Те знаят как да се забавляват и да заразяват и околните с доброто си настроение. Децата на тази зодия са много силни и целеустремени.

Риби

Недейте да спорите с децата на зодия Риби, защото няма да излезете победители в спора. Те са можещи и знаещи, отстояват интересите си. Живеят в свой собствен свят, където всичко е розово. Често остават неразбрани, което ги кара да изпадат в депресивни или истерични състояния.