Каква е кармата според датата на раждане

Знаете ли, че рожденият ден не е обикновена дата? Всеки човек идва на Земята, за да се научи на нещо. Кармичният хороскоп на Dama.bg ще ви помогне да начертаете по-лесно пътя в живота си.

21 март – 19 април: Време за пробуждане Вашият кармичен урок е тук, за да се научите да споделяте с други хора емоциите и преживяванията си. Бъдете максимално открити и общителни и щастието със сигурност ще ви се усмихне.

20 април – 20 май: Време за растеж Какво е необходимо на едно цвете да расте? Вода, добра почва и подходящи ”витамини”. Но както всяко растение е в отделна саксия, така вие и вашите близки имате нужда от пространство, за да растете. Затова позволете на приятелите и семейството да имат собствено мнение и не започвайте спорове с причина и без причина – това е вашият кармичен урок.

21 май – 20 юни: Време за цъфтене Противоположностите се привличат. Не всички постъпки могат да бъдат обяснени. Бъдете разумни, когато сте на работа. Като се приберете вкъщи, не мислете и не говорете за служебни неща, а в офиса не започвайте любовни афери. Ако направите всичко това, животът ви ще бъде в пълна хармония.

21 юни – 21 юли: Време на дългите дни Не оставяйте спомените и миналото да ви завладяват, но не се отнасяйте прекалено много и в мечти за бъдещето. Запомнете: най-интересното се случва точно сега. Използвайте и се радвайте на това, което имате. Научете се да живеете в настоящето и ще бъдете много щастливи.

22 юли – 21 август: Време на съзряването Разберете най-накрая, че не можете да промените всичко в този свят така, както на вас ви се иска да бъде. Освен това не е и нужно. Научете се да приемате света такъв, какъвто е. Не всички “комисии” се нуждаят от вашето участие. Развийте гъвкавост и лекота в отношението и общуването си с другите и животът ви ще стане доста по-лесен.

22 август – 21 септември: Време за събиране на плодовете Звездите винаги ви поставят в точното време на точното място. Не винаги е нужно да използвате сила, когато искате да промените нещо. Приемете тази истина и забравете за главоболието и постоянната нервност. Научете се на търпение и по-разумно разпределяйте енергията си.

22 септември – 22 октомври: Време на листопада Както листата на дърветата падат през есента, така и вие трябва да се избавите от старото и излишното в живота си и да го замените с нещо ново и полезно. Учете се на мъдрост. Махнете розовите или черните си очила и ще видите колко разнообразен и интересен е животът. Вашият кармичен урок е да бъдете реалисти

23 октомври – 22 ноември: Време на първите студове Липсва ви чувство за мярка и не сте наблюдателни. Често се случва излишно да бързате, а когато трябва да тичате, вие кротко си седите. Научете се да следите събитията и адекватно да реагирате на предизвикателствата.

23 ноември – 21 декември: Време на дългите нощи Имате магически способности. Слушайте интуицията си. Вътрешният ви глас ще ви подскаже най-верните отговори. Вашата задача е само да го слушате.

22 декември – 19 януари: Време на обновлението Снегът е покрил земята и всичко е наред. Обичате всяко нещо да си е на мястото. Но не е нужно да изхвърляте всичко. Лекият хаос създава настроение, а околните ще престанат да ви смятат за луди. От време на време променяйте ритъма си на живот, както правилата и принципите, които сте свикнали да следвате.

20 януари – 18 февруари: Време за пречистване Природата се пречиства и се готви за среща с ярката и топла пролет. Синьо небе, ярко слънце, романтика. Малко се размечтахме, но и вие често витаете из облаците. В този период се раждат гении, изобретатели и учени. Не бива да се отпускате. Стегнете се и помнете, че сте дошли на този свят, за да го направите по-добър и по-чист.

19 февруари – 20 март: Време на бурните ветрове Силният вятър може да издуха всичко по пътя си, а вие се люшкате като тревичка. Винаги някой за нещо ви моли. Не се старайте да помогнете на целия свят. Вашият урок е да се научите да не се разпилявате и да концентрирате усилията си само в едно нещо.

Източник: Dama.bg