Каква е тайната за семейно щастие на Петко и Яна? | Gossips.BG

Каква е тайната за семейно щастие на Петко и Яна?

Петко и Яна са едни от любимите светски двойки, които показаха, че е възможно любовта да не избледнява, а да става по-силна с годините, узна HotArena.

През октомври двойката ще празнува третата годишнина от сватбата си, а двамата изглеждат като влюбени хлапаци и то в най-добрия смисъл на думата! Яна и Петко успяха с общи усилия да изградят своя рай на земята и да намерят мира в живота и хармонията в отношенията си, за които всяка двойка би им завидяла.

Като две темпераментни личности, те обаче са съумяха да запазят и пламъка в отношенията си, въпреки че вече не са двама, а трима. Синът им Доменик е идеалният завършек на тази голяма любов, която не разбирайте, че върви към своя край, а просто вече е добила цялостен вид. Преди месеци се заговори, че Яна е бременна с второ дете, но това не бе потвърдено, пишеkliuki.ws.

Нищо чудно обаче скоро да се решат и на тази крачка, защото родителството определено им се услади. Засега те се радват на двугодишния Доменик и всяка негова крачка. Разбира се, като млади родители, те винаги намират време и за себе си и за забавления. И няма как да е иначе, защото бизнесът на Димитров е в меката на купона Студентски град. А като всяка уважаваща себе си жена, Яна е плътно до мъжа си във всяко едно начинание.

Танцьорката обаче сега има още една рожба, която си иска своето време – нейната зала за танци с спорт, където тренират редица ВИП персони. Въпреки че работата и удоволствието са примесени и при двамата съпрузи, те гледат на де смесват работата със семейството.

При Яна и Петко не можем да говори за криза на третата година на брака, а дори обратното, с всяка изминала година той става по-скрепен, а блясъкът в очите им – по силен!

Източник: hotarena.net