Каква е жената Дева в леглото

Трудно е да се завоюва сърцето на Девата. Ако все пак смятате да се впуснете в тази борба, трябва да съчетавате в себе си много достойнства. Ако не открие в своя избраник дори една задължителна съставка от своя идеал, Девата със завидна упоритост и поразителна недалновидност ще се старае да я развие.

Скромна и внимателна, девицата на зодиака притежава вродени маниери на изтънчена дама. Често, обаче, прибързва и съди погрешно хората, които влизат в нейното обкръжение. Има високи изисквания към приятелите си, които задължително трябва да споделят нейните консервативна и скромна нагласа.

Нейните уверени и енергични техники са тези, които я правят изключително добър служител и в същото време страстна любовница. Жената от зодия Дева притежава шесто чувство за сексуалните нужди на своя партньор. С необичайно високите си стандарти и капризно поведение, не е никак изненадващо, че в крайна сметка остава сама. Ако сте имали късмета да я ухажвате достатъчно дълго, ще откриете, че тя плаха, целомъдрена и грациозна, което е особено вълнуващо.

Жената Дева е добри любовница. Притежава удивителната комбинация от ефирно и в същото време земно излъчване. Обиклновено Девиците се славят с красиви и  пропорционални тела. Може би най-поддържаните от всички други. Притежават онези компоненти, на които трудно се устоява. Обичат да ги ухажваш и да изтъкваш качествата им. Винаги протакват работите, от което ухажорът направо е готов да свърши при първия допир – загорел като животно и с прегрял от желание член.

Девите имат много хубави крака и адски приятно за окото – и на пипане дупенце. Раменете им са направо подлудяващи за очите на мъжа. Нямат големи балкони, но те и без друго не са чак толкова важни. Устните им не са като на Франческа Делера, но пък езика ги отсрамва напълно – по-игрив от всеки друг. И тя хитрушата много добре знае какво ти доставя удоволствие и нарочно сякаш те бави.

Колкото са трудни за сваляне – толкова по-голяма е наградата след това. Тези палавници често си мислят за по-колективни изпълнения. Рядко им се случва да прекрачат прага на благоприличието, защото губят няколко години в мислене и анализиране. След известно време на уговорки и горещи молби, можеш да бъдеш възнаграден и със секс в заветната и така мечтана за повечето мъже точка.

Прекрасните Деви могат да бъдат свалени с демонстрация на материално благосъстояние, тънко чувство за хумор, интелект и ако си чужденец. Поднесените подаръци задължително да имат предимно практическо приложение, в никакъв случай някакви си украшенийца, тук дори продупчен билет от трамвай може да бъде приет с възторг, но най добре се постарай – бръкни дълбоко в джоба и купи страхотна дреха, много як GSM или електронен бележник, книга или музикален диск – тя го заслужава, но не споделяй колко много мангизи си прежалил, защото ще и развалиш приповдигнатото настроение, а тя тъкмо размишляваше какъв добър и умен мъж си само …