Каква е жената Рак в леглото

Тя е свенливо, сладко, мило момиче в бяло, чийто образ всеки мъж носи в най-тайните кътчета на ума си. Краткротрайните връзки с нея са невъзможни. Отношенията са на принципа или всичко или нищо. Живот или смърт. Брак или раздяла – завинаги. Ако я загубите споменът за нея винаги ще Ви преследва.

Сексът с нея  е като бавен, чувствен танц. За представителките на този зодиакален знак е важно да установят емоционална връзка с половинката си. Ако пък уцелите точните движения с нея, тя ще ви партнира за едно страстно сексуално изживяване. Жената Рак обича да съблазнява и има чувствени фантазии, обича да прави секс и е нетърпелива да се учи на нови неща.

Тя никога не прави първата крачка, твърде свенлива е и се страхува. Трябва да бъде окуражавана, докато нейното еротично въображение се освободи от своите задръжки. Трябва да ѝ се покаже, че е нужно да действа така, както чувства и да не се страхува да демонстратира своите желания. Нейната чувствителна натура се влияе твърде много от отношението на партньора ѝ. Ако той прояви разбиране, съчувствие, внимание и уважение, тя се разтваря пред него като цвете под слънчеви лъчи.

Много лесно можете да я уплашите и тя да се затвори в своята свенливост и да се отегли сама от една груба дума или погрешен ход. Черупката на нейното доверие се затваря лесно. Радоста, която изпитва, когато се изтръгва от своите задръжки, може да зарадва всеки мъж. Освобождава страстите си с готовност, която трогва сърцето и стимулира мъжа към най-добри действия. Тя може да стане роб на сексуалните удоволствия, след като веднъж ги е почувствала.

Тя не може да прави секс навсякъде, нужно ѝ е да усеща комфорта на обстановката. Обича да е в собствения си дом, защото там се чувства най-сигурна. Не очаквайте да ви се отдаде на задната седалка на колата.

За нея е важно не само как се развива сексът, а да предложи хубаво вино, ястия, които е приготвила сама. Предпочита своята музика, тя решава и на какво осветление да се люби. И не ѝ противоречете, защото ще пропуснете нещо наистина приятно.