Каква е жената Телец в леглото

Телците се управляват от Венера, което е от полза, когато става дума за любовта и секса. Те са чувствени, лоялни и верни. Когато правят любов, това е най-прекрасното удоволствие за тях. Дамите, родени под този знак, използват романтика, за да получат секс – свежи плодове, вино, вечеря, хубава музика и каквото още се сетите ще са само част от любовната увертюра.

Бъдете нежен. Тя очаква да сте добър и търпелив и да правите любов така, както го пише в книгите. Тя се надява да получи удоволствие от секса и не се интересува от необичайните идеи. Ако искате да разработите нови методи, трябва да го правите постепенно, след като се почувства сигурна във вас.

Макар че има огромен потенциал за сексуални експерименти, тя е вярна на пристрастията си и не им изменя с лекота. Жената Телец е взискателна любовница. Така или иначе рано или късно ще стигнете до леглото. Тя ще ви остави без дъх. Всяка връзка е напрегната, като корида. Тя приветства сдържаните знаци на обожание.

Поведението й в спалнята е дълбоко романтично. Оформлението винаги трябва да е в ред. Обича и кожата и може да поиска да правите любов върху кожа или кожено палто, постлано на земята. Винаги ще е максимално съблазнителна. Обича да въплъщава сексуалните си фантазии. За да засили еротичността, тя ще разиграе съпротива или ще се нахвърли върху вас като кръвожаден звяр.

Жената Телец се разкъсва между изключителните си сексуални повици и необходимостта от сигурност. Ако сексуалната нужда е по-голяма може да я доведе до нимфомания или проституция. Тя трябва да бъде задоволена! С възрастта тя намалява изискванията си към външната форма.

В началото имаше копринен чаршаф. Сега я възбужда мръсно одеяло, простряно на пясъка и мръсния под. Обича работната миризма на мъжкото тяло. Има нужда от устно задоволяване. Някои от жените Телец стават лезбийки и срещат трудности да престанат. Сменят жена след жена, търсейки по-сексуална и задоволяваща партньорка. Жените Телец са склонни към копрофилия. Малка част от жените страдат от силна нужда да уринират върху партньора си като част от сексуалната игра