Каква е жената Везни в леглото

Общителна, страстна и интересна като личност. Жената от зодия Везни е една пъстра личност. Лесно ще ви очарова, защото винаги знае кога да включи в действие своите женски оръжия. Постоянно работи за подобряване на взаимоотношенията с другите и се грижи много за физическия и емоционален комфорт на половинката си.

Везните са много чувствителни към чуждите потребности и често не са самите себе си, когато им дават ниска или неправилна оценка. Затова са уязвими в секса – могат да достигнат необикновено майсторство, за да доставят удоволствие на партньора.

Не бива да бързате с Везните, бъдете максимално търпеливи. И в никакъв случай не си мислете, че просто си губите времето. Този подход ще ви позволи да се насладите на предварителната сексуална игра, а комбинацията от спокойствието на тази дама и нейното умение да обича със сигурност ще ви остави доволни накрая.

Тя внимателно подготвя предварително сцената за сексуалното действие. Женита везна обича да наблюдава реакциите на своите любовници. И след това обича да знае и да чува какво голямо удоволствие е било за вас сексуалното преживяване с нея.

Предпочита продължителния период на настройване, защо трябва да се бърза, нощта е създадена за любов. Тя обича всички предигри, включително словестните. Добра идея е мъжът да каже няколко строфи от любовен сонет, ако може да го направи убедително. Тя разбира, че ухажването е изкуство, а не физическо усилие. Една наистина успешна вечер в леглото е взаимен триумф.