Каква приятелка си според любимия си цвят

Вижте каква приятелка сте според любимия си цвят.

Бежово – Искате старомодна любов, която е дълга и дълбока. Не се интересувате от случайни срещи и забивки.

Черно – Вие сте „гаднярката“ във вашата връзка. Най-вероятно изкарвате повече пари от приятеля си.

Синьо – Вие обичате да релаксирате. Не изпадате в стрес заради връзката си и имате увереност в себе си и отношенията ви.

Кафяво – Хората казват, че сте скучна, но само защото предпочитате понякога да останете вкъщи и да се гушкате не означава, че не сте интересна.

Златно – Ако вашият приятел иска да ви впечатли, той просто трябва да ви даде хубави бижута.

Зелено – За вас са важни малките неща в една връзка. Вие сте приятелка, която ще помни всяка важна дата и събитие във вашата връзка. Винаги се стараете да го направите щастлив.

Сиво – Външно имате ледено поведение, но това не се отразява на истинския размер на сърцето ви.

Лилаво – Просто искате да бъдете гушкани постоянно.

Оранжево – Обичате да получавате много внимание от мъжа си. Имате високи очаквания към приятеля си, но и също така се раздавате. Вие сте енергична и страстна по отношение на връзките си.

Розово – Вие сте нежна и често се държите детински. Обичате да правите подаръци на приятеля си, с които да го зарадвате.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Червено – Вие сте винаги готова да защитите мъжа и връзката си. Някои хора казват, че сте избухлива, но вие го наричате увереност.

Сребърно – Приемате връзките много сериозно. Искате силна и истинска любов, затова сте готови да чакате за нея. Когато я получите, вие сте лоялен и непоколебим партньор. Винаги сте готова да простите, но по-малко склонна да забравите.

Бяло – Когато започнете да излизате с приятеля си, ставате еднакви. Никога не се разделяте и правите абсолютно всичко заедно. Понякога вашите приятели ви подиграват за това, но не се интересувате от мнението им, защото сте щастлива.

Жълто – Вие сте приятелка, която винаги си поставя цели за връзката си. Грижите се за приятеля си и сте наоколо, когато има нужда да го ободрите.