Какво е да живееш с жена Козирог

Без съмнение жената Козирог прави впечатление на изключително умна и съобразителна жена.Нейните очи са огледало към нейното сърце и не може да го скрие. Жената Козирог търси приятелства и забавление.

Тя ще ви кара да се чувствате важен

За жената Козирог няма нищо обикновено и обичайно. Тя е достатъчно екстравагантна и колоритна, за да превърне и най-скучното нещо в шедьовър на Пикасо. Затова можете да очаквате от нея да е направила фън шуй подреждане на дома Ви, защото това помага на нейната вътрешна хармония и чакра, но не й се сърдете, тя знае къде е затрупала всичките Ви вещи.

Тя обича разкоша

Да, Козирозите обичат лукса и хубавия живот, затова дори не се опитвайте да промените начина им на живот. Дори и да обичате семпли и монотонни цветове, тя ще се погрижи всичко да заблести, за да се чувствате като истинска кралска особа в дома си.

С мисъл за детайлите

Жените козирог са изключително щедри към хората, които обичат. Те винаги обръщат внимание на детайлите за хората (естествено само за тези които им допадат). Така че, ако кажете каква е любимата ви храна, цвят и число, жената Козирог ще се погрижи да поднася нещата по начин, който не само ви харесва, но ви е любим.

Обича личното си пространство и уединение

Ако има нещо, което Козирогът да цени повече от хубавия живот, това е СОБСТВЕНОТО СИ ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО. Това в никакъв случай не ги прави изолирани, напротив! Просто и те като всички останали се изморяват от всекидневното раздаване към другите и имат нужда от време за лична почивка (тяхното КРАЛСКО ВРЕМЕ). Тогава обикновено изключват връзката си със света и са доста отнесени и витаещи, но не им се сърдете, те просто медитират.

Абсолютни вещомани

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Колкото и да не искаме да си го признаем, ние всички сме поне от части вещомани, но тези хора прекаляват. Едно е сантименталност, съвсем друго вещоманията. Те имат всякакви разновидности и предмети от малки и големи, до странни и екзотични. Това се дължи на тяхната ексцентричност и тяхното желание за експерименти и приключение, било то и към нов вид ароматизар, различни пердета или дори чорапи.

Съвет

Ако искате да живеете с жена, представителка на зодия Козирог, се въоръжете с огромно търпение и не забравяйте да овладеете хаоса!

Посвещава се на Г.П.