Какво е общото между Никол и Дейвид Бекъм?

Никол Шерцингер тренира заедно с Дейвид Бекъм. 39-годишната певица се гордее с отлична физика и разкри, че я поддържа, тренирайки с бившия капитан на английския национален отбор по футбол. Причината е, че и двамата имат един и същ любим инструктор във фитнес центъра.

В интервю пред Hello Никол каза още, че Италия е любимото й място, когато има нужда от релаксация.

https://www.instagram.com/p/BZ37sffBxSC/

„Италия има нещо специално във въздуха. Венеция, Флоренция, Портофино, Верона, Рим, Капри – обичам ги всички. Тя е дом на сърцето ми и духа ми“.

Преди дни красавицата разкри, че се чувства самотна. Тя твърди, че е много сложно да уравновеси интимния свят със забързаната си кариера като певица и съдия в британския „X Factor“. Пред в. Daily Mail Sunday тя каза, че постоянният живот в движение я е накарал отчаяно да иска нечия компания.

https://www.instagram.com/p/BX1yzY6Bo8n/

„Всеки, който успее в това, който работи, прави жертви. Това е жонглиране и търсене на баланса. Аз абсолютно съм пропуснала нещата в живота. Трудно е, няма да лъжа. Може би ще бъда самотна. Винаги съм на път, винаги съм сама. Мисля, че всеки в тази индустрия се чувства самотен“, сподели Никол.

Тя обаче се радва на верен кръг от приятели, които я окуражават. „Имам подкрепа около себе си от избрана група приятели. Нямам количество, това е сигурно, но имам качество. Винаги съм била по-интровертна”.

Преди това певицата лаза, че славата ощетява общуването й с хората. „Връзките страдат. Погледнете ме. Аз не съм женена и все още нямам деца”, каза тя.

Източник: БГНЕС