Какво искат мъжете

Има неща, от които мъжете наистина се нуждаят в една връзка, дори да не си го признават. Дали поради страх да не се покажат слаби пред нежния пол или защото просто не им е присъщо да си искат подобно отношение, важното е, че те очакват някои неща от нас дамите. Ето кои са основните сред тях и до голяма степен се припокриват с нашите:

1. Уважение

Това може би е най-важното в главите на мъжете. Да придавате важност на мислите, идеите и действията му е от голямо значение за него, така той се чувства достоен, заслужаващ респект. Мъжкото его трябва да бъде галено от време на време 😉

2. Комплименти

Да, и мъжете ги обичат! Тук обаче има уловка! Силният пол е изключително чувствителен към неискрените похвали, така че не се опитвайте да  се подмазвате излишно, защото той ще разбере. Но искрен коментар за нещо, което харесвате у него, направо ще го разтопи.

3. Компанията ви

Може би ще иска да го придружите на концерта в събота или да гледате мача заедно в неделя? Някои момчета просто се нуждаят от компанията на жената до себе си, дори в типично мъжките си занимания, при това наистина! Да, и такива се срещат 😉

4. Подкрепа

А нямаме ли всички нужда от нея? Винаги е хубаво, когато знаеш, че има един човек, който вярва в теб повече, отколкото ти самият вярваш в себе си и е готов да те подкрепи във всяка безумна и невъзможна за осъществяване идея. Понякога е нужно просто някой да ти каже: „Давай, ще успееш аз съм с теб!“.

5. Да се чувстват оценени

Не е нужно да правите кой знае какво, за да го постигнете. Понякога само едно „благодаря ти“ върши чудеса. Когато оценявате усилията му, той ще полага още повече, това е сигурно!

6. Независимост

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Мъжете обичат свободата си, затова понякога ще имат нужда да остават сами със себе си и трябва да им давате тази възможност. Никой не обича обсебващите партньори или поне не за дълго.

7. Да се чувства желан

Да, не само жените имат нужда постоянно да им се напомня колко са секси, красиви и т.н. мъжете също, дори да не ви го показват, бъдете сигурни, че вътрешно се чувстват прекрасно. Флиртувайте, правете малки жестове, с които му показвате, че се чувствате късметлийки да сте с него.