Какво каза Григор на Никол след победата

Вчера Григор Димитров спечели трофея на финалите на ATP отново ни накара да се чувстваме горди, че сме българи. Спортистът не скри еуфорията си от извоюването на най-голямата титла в кариерата си и не пропусна да благодари на екипа и близките си.

„Иска ми се да мога да опиша чувствата си в момента. Невероятни две седмици за мен, чест е въобще да играя тук. Най-добрите две седмици, които съм имал…Благодарности към целия ми невероятен екип. Благодаря на мама и татко. Благодаря и на още един човек – моята приятелка Никол“, емоционално сподели Григор.

“ Тя се крие някъде“, шеговито заяви Димитров, продължавайки: „Тя заслужава голямо признание, тя е невероятна!“ Никол Шерцингер е заета със задълженията си на жури в музикалното предаване X factor, поради което не присъства на мача на Гришо.

Веднага щом разбра за победата на любимия си обаче, красавицата го поздрави публично. 39-годишната Никол прекъсна концерта по време на музикалното риалити и призова публиката да аплодира Гришо за неговия грандиозен успех.

„Приятелят ми Григор Димитров току-що спечели финалите на АТР, затова искам всички да извикате и да го поздравите. Благодаря ви“, обърна се певицата към публиката

39-годишната Никол прекъсна концерта по време на музикалното риалити и призова публиката да аплодира Гришо за неговия грандиозен успех. „Приятелят ми Григор Димитров току-що спечели финалите на АТР, затова искам всички да извикате и да го поздравите. Благодаря ви“, обърна се певицата към публиката