Какво отказват порно-актрисите?

Порно звездите са известни като разкрепостени жени. За това е странно, че в днешно време има един тип сцена, който е табу за тях. Оказва се, че много изпълнителки са съгласни на всякакъв тип сцени, освен… секс с мъж от друга раса.

Първият въпрос на кастинги често е „Имате ли нещо против да се снимате с чернокож мъж?“, казва Аурора Сноу, която е популярно лице в бизнеса. Тя самата казва, че няма нищо против тези сцени, но много нейни колежки имат.

Такъв е случаят с популярната актриса Алексис Тексас (на снимката). Тя няма претенции за това с колко мъже ще прави секс в една сцена, но има условие те да са бели. Самата тя отказва коментар по този въпрос.

Алексис Тексас

Защо белите актриси отказват да се снимат с чернокожи мъже? Има две възможни причини – едната е размерът. Говори се, че при мъжете от африкански произход той е доста голям и това плашело някои актриси.

Друга причина е, че според слухове, ако едно момиче се снима с чернокож мъж, след това продуцентите започват да й плащат по-ниски хонорари. За това се намеква в песента на Канйе Уест Hell of a Life.

Източник: men.bg