Какво означава ако изгряващият ви знак е същият, като Лунния ви

Ако приемете нещо от рождената си графика, нека да бъде това, че вашият слънчев знак – тоест знакът, който най-вероятно свързвате с вашия хороскоп – не е всичко и не е пълно описание на вашата личност.

По-точно, това е един от трите знака, които трябва да вземете под внимание. Вашият лунен знак и изгряващият ви знак също са жизненоважни за вас, макар че изпълняват много различни функции.

Ако Лунният ви знак отразява вътрешната ви, емоционална същност, вашият изгряващ знак показва външното ви Аз, или този, когото изглеждате, когато се срещнете с някого за първи път.

Лесно е да видите тези два знака като противоположни страни на монетата, тоест вашата личност. Ето защо да откриете, че вашата Луна и Вашата възходяща (изгряваща) точка са в един и същ знак, може да преобърне представата ви за това как разбирате тези знаци – и от своя страна, вашата личност.

Добрата новина е, че ако вашата лунен и изгряващ знак съвпадат, тази липса на разнообразие може да бъде хубаво нещо. Вероятно трябва да благодарите на тази подредба за вашата увереност и силно усещане за това кой сте наистина. Когато вашето външно и вътрешното Аз се управляват от един и същ знак, вашето подсъзнание може да бъде по-малко загадъчно.

Може да ви е лесно да се изразявате пред непознати или да си задавате смислени цели, които знаете, че действително можете да постигнете. С други думи, ако имате еднакъв лунен и изгряващ знак, това ви помага да поддържате връзка с емоционалната си страна, дори когато сте в непозната обстановка.

Доколкото тази динамика може да повлияе на връзката ви със себе си, тя също играе важна роля във вашите взаимоотношения с другите. Вероятно вашите приятели и близки рядко трябва да се борят , за да получат  честен коментар или мнение от вас – вероятно сте типа човек – каквото мислите, това и казвате.

Но това не означава, че винаги показвате чувствата си (въпреки че, ако вашата луна и и изгряващия ви знак се окажат воден знак, може да излезете малко по- емоционална).Повечето пъти, е по-малко вероятно да скриете как се чувствате, за да се държите на ниво.

Зависи от вас дали да научите повече за вашата луна и изгряващ знак , или ще се придържате само към вашия слънчев знак, но ако винаги сте били любопитни за взаимодействието между емоциите и поведението си, отговорът може да е в тези разположения.

Ако не друго, това откритие може да ви помогне да разберете защо никога не можете да се сблъскате с (да изречете) благородна  лъжа–даа така е с хора, които имат еднакъв лунен и изгряващ знак.

Източник: beu.bg