Какво означава формата на пръстите ви?

Дължината и формата на пръстите на стъпалото крият много тайни за личността ви.

Какво означава формата на пръстите ви?

Палец 

Ако палецът ви е много по-дълъг от другите пръсти на краката, то вие сте умни, мислители, творци, много креативни. Вие измисляте гениални решения на проблемите. Можете да виждате неща от различни ъгли и винаги имате идеи за всичко. Трудно ви е обаче да се концентрирате и организирате.

Ако палецът ви е сравнително малък, това е индикация, че сте мултифункционална личност. Умеете да правите много неща и то едновременно. С лекота успявате да продавате идеите си и да накарате хората да ги заобичат и следват като свои.

Показалец

Ако показалецът на крака ви се докосва до пода, това означава, че сте постигнали или ще постигнете това, което искате и към което се стремите в живота си. Ако показалецът ви сочи по-скоро нагоре или има празно пространство между него и третия пръст, това показва, че не сте човек на емоциите, твърде сте затворени в себе си и не допускате лесно никого във вътрешния ви свят. Ако показалецът ви е по-дълъг от палеца, то вие сте родени лидери и най-вероятно ще командвате у дома. Вие сте динамични и изобретателни, вършите нещата „по вашия начин или по никакъв начин“, което често ви въвлича в конфликти.

Ако показалецът ви е по-къс от палеца, то вие сте много сговорчиви, добри и разбрани. Умеете да бъдете щастливи и силно цените хармонията.

Среден пръст

Ако средният ви пръст е равен или леко по-дълъг от показалеца, това означава, че сте невероятно енергични, изобретателни и имате силна воля, особено на работното място. Колкото е по-дълъг този пръст, толкова по-голям е шансът да успеете в кариерата си.

Хората с по-дълъг среден пръст са перфекционисти, които могат да постигнат много с огромните си количества решителност и енергия. Недостатъкът им е тенденцията да поставят работата на първо място и да забравят за забавлението, любовта и семейството.

Ако средните пръсти на краката ви са къси, значи умеете да се радвате на удоволствията в живота. Обичате да релаксирате и  да не се занимавате с нищо. Други може да ви обвинят, че сте мързеливи, но бихте спорили, че животът е кратък, затова му се наслаждавате.

Добави описание

Безименен пръст

Четвъртият ви пръст е свързан с взаимоотношенията. Дълъг прав четвърти пръст показва, че семейството е изключително важна част от живота ви. Ако се чувствате нещастни по отношение взаимоотношенията с близки ви, то навярно безименният ви пръст не е прав, а сякаш изкривен.

Вие сте чудесен слушател, често се превръщате в кошче за душевни отпадъци. Дълбоко преживявате проблемите на хората, особено тези на членове от семейството ви. Ако безименните ви пръсти покриват кутрето или са извити надолу като котешки нокти, това означава, че сте нежни и лесно раними и носите нечие чуждо бреме.

По-късият четвърти пръст означава, че семейството и взаимоотношенията са по-малко важни за вас – вашият фокус е на друго място.

Кутре

Хората с малки скрити кутрета са непораснали деца. Трудно поемате отговорност, редовно ви е скучно, мрънкате и постоянно търсите забавни неща за правене.

По-дългото кутре означава, че сте Ззбавни и остроумни, авантюристи по душа, понякога много импулсивни.

източник: розали