Какво трябва да направят мъжете след първа среща?

Когато първата среща е минала добре, дамите с нетърпение очакват втора среща. За да покажат интереса си, мъжете трябва да погъделичкат егото на избраниците си. Така втората среща ще е още по-вълнуваща, а дамата ще остане с пленено сърце.

Ето какво трябва да направи всеки мъж след първата среща, когато е очарован от своя нежен обект на чувства.

1. Поискайте втора среща.
Ако първата среща ви е харесала, не се правете на интересни, а поискайте втора среща. Няма да сгрешите, ако го направите вместо да следвате някакви глупави правила за възбуждане на интереса.

2. Пишете ѝ още на следващия ден.
Не се правете на недостъпни. Искате да я видите още веднага? Пишете ѝ за втора среща без да се притеснявате.

3. Не очаквайте секс още веднага.
Много мъже правят грешката да притискат за секс още веднага. Не бързайте. Ако следвате тези ловки съвети, няма да чакате твърде дълго.

4. Бъдете позитивни, когато сте навън с любимата си.
Никой не се пленява от негативни хора, мисли и постоянно пуфкане и досада. Бъдете положително настроени, смейте се, шегувайте се и я накарайте и тя да се смее от сърце. Любовта на жените минава през смеха.

5. Слушайте внимателно.
Нищо не прави по-голямо впечатление на жените от вниманието на мъжете. Ако покажете, че сте я слушали внимателно и сте запомнили какво казва, харесва и желае, ще я спечелите скоро.

6. Когато сте на среща не гледайте други жени.
Забравете за минаващите покрай вас жени. Направете всичко възможно изобщо да не ги поглеждате, каквото и да става. Погледът ви няма да остане незабелязан.

7. Вместо да правите комплименти за външния ѝ вид, направете ѝ комплимент за острия ѝ ум.
Оценете интелекта на вашата дама. Няма по-ценен подарък за една жена да бъдат оценени качествата ѝ, а не блузката от мола.

8. Не се съгласявайте с всичко, което тя казва.
Ако искате да изглеждате като глупак – съгласявайте се и кимайте. Но ако искате да я впечатлите с мнение и позиция по дадени въпроси, изразете несъгласие по уважителен начин.