Какво вещаят звездите за тази седмица? 4 зодии ги очакват любов и пари

Овен

Трябват ви време и пари

В доста случаи ще ви привличат почти непостижими цели, за които освен време трябват и доста пари. Надеждата, както добре знаете, умира последна. През цялата седмица действията ви ще бъдат непредсказуеми и чувствата ви твърде често ще се менят. Аспектът на звездите показва освен сила на въображението и добра интуиция. Използвайте я, за да достигнете до същината на нещата, които ви интересуват. Ако сте родени през април, не упорствайте да сте в центъра на събитията и не проявявайте кой знае каква активност – това само ще ви изтощи. Останалите звездни влияния поставят повече изпитания, отколкото приятни преживявания. Отдайте се на проекти и преосмисляне на позициите, които заемате в момента. Събота и неделя са чудесни и изпълнени с радост. Известни притеснения носи понеделник, но бързо ще ги преодолеете. Вторник и сряда са знаменателни за делова реализация.

Телец

Неуредени проблеми

Личните ви проблеми ще ви изглеждат неуредени. Това ще ви кара да търсите контакти и помощ от хора, с които ви свързва старо познанство и с които добре се познавате. Не всички обаче ще се окажат отзивчиви към душевните ви терзания. Това, че ще бъдете сърдечни, общителни и привързани, няма да ви помогне. Скоро ще се убедите, че нещата, които смятате за най-належащи, не зависят от вас и няма да има промяна. Твърде равнодушни ще остават и парите към вас. Едва към края на следващата седмица Меркурий се задава във вашия знак и ако можете, подгответе финализирането на сделки и договори. През уикенда не се хващайте с допълнителна работа, а потърсете спокойствие. Утрешният ден ще е равен и почти изцяло посветен на личния ви живот. Повече активност личи в понеделник, а вторник е изпълнен с делови ангажименти не само в службата. Срядата ще премине спокойно.

Близнаци

Печеливши възможности

Ще забележите благоприятни тенденции спрямо вас в поведението на околните. Всички ще започнат да се държат по-рационално относно идеите ви и по-уравновесено към мненията ви тъкмо защото ще приемат вашите възгледи за нещата. Неприятно може да ви подейства мисълта, че седмицата няма да ви стигне да направите всичко, което желаете. Искате много и ще трябва да мобилизирате всичките си сили. Към средата на седмицата Луната е във вашия знак. Отношенията ви с приятели и колеги ще се характеризират с доброжелателност и обективност, които ще са породени от сигурността, която имате в себе си, и от това, което правите. Разрешаването на материални въпроси и засилените печеливши възможности са характерни за днес. Утрешният ден ще премине спокойно и за повечето от вас – в уютна, хармонична обстановка. Тежък се оказва понеделник, а вторник и сряда са любовни.

Рак

Изявявате се като лидери

През идващите седем дни много от събитията около вас ще ви убедят, че си струва да демонстрирате силата на волята си. В стремежа да печелите ще изявявате лидерските си качества. Каквото и да става, вие ще се стремите да бъдете в центъра на събитията и непременно ще държите околните да ви отдадат дължимото. При този начин на действие се пазете от самохвалство. Ще влагате доста от сърцето, а и от нервите си в това, което вършите, и със сигурност ще си създадете доста неприятности. Доброто за вас е, че още към средата на седмицата ще забравите мисълта, че съществуват само две гледни точки – правилната ваша и погрешната на хората около вас. Неделя ще ви зарадва с новина, но личи и безпокойство. Тежък ден се оказва понеделник, но във вторник ще поемете стабилно делата си. Реализаторските качества на мнозина ще блеснат с пълна сила в сряда.

Лъв

Интуитивен ум

Звездните влияния през седмицата върху вашия знак ще покровителстват духовността и желанието ви да задълбочите знанията си в някаква непозната за вас област. Разположението на планетите ви дава възможност да развивате интуитивния си ум, което при вас е свързано с прозрения. При контактите си с приятели и познати право в очите им ще казвате това, което мислите, без да си давате сметка, че твърде често истината е горчива. Решенията ви твърде често ще са категорични и за да ги осъществите, няма да се спирате пред нищо. В някоя наглед обикновена ситуация ще хвърлите доста амбиция, за да постигнете своето, без да се замисляте дали сте прави или не. Материален и любовен успех са характерни за днес. Неделя е по-спокойна и умерена, но понеделник ражда безпокойства, съмнения и грижи. Мимолетни са. Вторник е благодатен за парични печалби.

Дева

Объркани

През тази седмица ще бъдете доста объркани, и то главно от факта, че каквото и да захванете, няма да го довеждате докрай. Ще сте склонни да бъдете и романтични, и зависими от човека до вас, и непостоянни, и готови за сътрудничество, и доброжелателни. Твърде често ще променяте начина си на действие, защото парите няма да ви достигат и ще мислите как да ги увеличите. Дайте превес на позитивното мислене и оптимизма. Пъргавият ви ум понякога ще ви кара да вземате прибързани решения, без да сте вникнали в проблема. Действията ви ще се базират по-скоро на личната ви гледна точка, а не на необходимостта да правите, което трябва. Към края на седмицата ще се стремите да бъдете в компания и да сте добри партньори. Днес и утре ще ви радват с успехи. Реализацията е характерна и за понеделник и вторник. Някои от знака ще пътуват. По-тежка е сряда, която носи психически натоварвания.

Везни

Ненужни конфликти

Седмицата за вас ще премине под знака на стремежа към съвършенство. Ще искате това, което правите, не само да е добро, но и да бъде забелязано. Основно ще изявявате уменията си на работното място и твърде често ще сте склонни да обръщате внимание на най-дребните детайли. Ако нещата не се получават така, както ги искате, ще бъдете твърде критично настроени и това може да ви вкара в ненужни конфликти. Все пак дайте си сметка, че хората не са равни и не всички искат да бъдат като вас и да приемат правилата, които им налагате. Най-големи успехи могат да имат онези, чието поле на изява е търговия или е свързано с точна преценка. Днес ще ви терзаят съмнения в правилността на избора ви. Не търсете логичен отговор. Послушайте гласа на интуицията си. Неделя ще премине трудно. Понеделник е хубав, а във вторник и сряда ще бъдете истински стабилни.

Скорпион

Непресторени реакции

През седмицата влиянието на вашия покровител Луната ще ви подтиква да бъдете прями и открити във взаимоотношенията с хората около вас. В много случаи ще постъпвате почтено, макар че ще се изкушавате и от желанието, когато ви е изгодно, да накланяте везните в своя полза. Мотивацията ви често ще е материална и ще искате да допринесете нещо и за най-близките си. В по-заплетени ситуации ще искате да привлечете и други хора към начина си на мислене. В общи линии на вас ще може да се разчита най-вече заради това, че ще бъдете непресторени в реакциите си. Пазете се от вероятността случаен познат да се възползва от внезапно обхваналото ви великодушие във вторник. Днешният ден ще ви изпълни с оптимизъм, но утре настроението ви ще е понижено. Понеделник е изпълнен с надежди, но във вторник пак се връщате към проблемите. След срещи с приятели и партньори сряда връща куража ви.

Стрелец

Прекалено сериозни

През цялата седмица ще искате да направите нещо запомнящо се и в изявите ви ще преобладава сериозността, съчетана с вътрешна самодисциплина. Околните лесно ще открият желанието ви да промените положението си на работното място или във финансов план. През тези дни се очертават множество контакти, обнадеждаващи новини и посещения при приятели. Добри изяви ще имат представителите на точните професии или пък тези, които работят сами. Поне що се отнася до работата, ще приемате всичко присърце и напълно вероятно е перспективата да разделите хората около вас на такива, които ви приемат безрезервно, и на други, които просто няма да ви обръщат внимание. Не се учудвайте, че интимните ви дела няма да помръднат. Днес хубава новина ще ви даде отговор на някакъв проблем. Утре ще имате променливо настроение. Понеделник е неангажиран. Във вторник се очертават контакти, а сряда е успешна.

Козирог

Внезапни промени

Стремежът ви към свобода и независимост може да ви доведе дотам, че да не зачитате общоприетите правила. Ако в личния ви живот това не е кой знае колко опасно, то на работното място със сигурност ще ви докара главоболия. Мисълта, че някой друг може да ви казва какво трябва да правите, ще ви действа ужасяващо. Непоносимостта ви към предразсъдъци може да ви накара в много случаи да се отдадете на някакви отвлечени идеи за справедливост. С готовност ще помагате на някого, който има нужда. При тази характеристика на звездните влияния не се учудвайте от внезапните промени и неочаквани събития, които ще ви връхлитат. Днешният ден е ден за контакти и разговори. Последните при мнозина ще се оформят в преговори. Утрешният ден също ще ви донесе радост и пълнота. По-труден се оказва понеделник – като зависимост и ограничения. Вторник и сряда са благоприятни.

Водолей

Дозирайте задачите си

Звездните влияния ще ви даряват с неизчерпаема енергия, която ще ви подтиква към доста действия. В много случаи обаче желанието ви за изява ще е импулсивно и ако не се овладявате, са ви гарантирани доста самоцелни изяви. Дозирайте нещата, ограничете ги само в това, което можете да направите, и стремежът ви да водите хората около вас ще бъде възнаграден. Не търсете щастието си с рисковани действия – сполуката ще дойде при вас по други пътища. Излишният ентусиазъм, който ще ви обхване към четвъртък, може да ви вкара в ненужни конфликти. Днешният ден е нервен и ще се чувствате потиснати. Неделя засилва амбициите ви за завоевания, а понеделник разпалва любовните ви стремежи. Добри дни за вашите финанси са понеделник и вторник, когато може да опитате нещо ново. Пазете се от грешки. Сряда е хубава. Ще се чувствате щастливи.

Риби

Имате добри попадения

Във всичко, което правите, ще влагате доста разум и ще търсите правилното решение. Много от идеите ви ще са добри, ще имате и попадения, но невинаги ще ви достига търпение да видите всичко, което мислите, реализирано. Възможно е някои от вас да „се огледат“ за нова работа, а мнозина ще работят две и повече неща едновременно. Желанието ви да налагате мнението си положително ще дразни някои хора около вас. Очертава се една седмица, свързана с разход на умствена енергия. Никак не е чудно, че в края й ще потърсите разнообразие – най-вероятно свързано с приятелска компания или пътуване. Днес доста от представителите на зодията са потиснати, но неделя е жива и весела. Контакти с приятели са характерни в понеделник, а във вторник ще бъдете възпрепятствани в изявата си, което за повечето от вас е валидно и за сряда. В петък усещате спокойствие.

Източник: в.“Сега“