Какво ви очаква в любовта през есента според зодията

За много от нас, есента е времето, в което започваме нови неща – независимо дали е ново хоби или сте тръгнали след човека, който сте си харесали и не може да ви излезе от главата. Поради факта, че всички сме различни по характер а и по зодия, ето какво може да каже зодиакалният ви знак за това как, къде и кога може да намерите любовта тази есен:

Водолей

Огромен плюс за спечелването на Водолеите е да завържете интересен разговор. Те намират това за изключително привлекателно. Жената водолей трябва да смени дневната си рутина тази есен. Бъдете отворени към започването на нови хобита или пък посещаването на нови места. Отидете в друго кафене за сутрешната си доза кофеин. Никога не знаете откъде ще изскочи някой красавец и ще ви заговори!

Риби

Рибите са известни с това, че са пълни и безнадеждни романтици. Не мога да ги виня – кой ли не иска да е герой в своя собствена приказка? Когато стресът от работата ви настигне този сезон, направете нещо позитивно за себе си. Започнете да ходите на фитнес, за да се освободите от стреса. Вашият принц на бял кон може да е там и да вдига тежести!

Овен

Когато става въпрос за любов, жената Овен не се спира когато е привлечена от някого. Тя знае какво иска и уверено го преследва. Не оставяйте целите си тази есен, само защото стара любов ви е разбъркала плановете. Вместо това се впуснете в нова любов. Направете първата крачка и го поканете на среща!

Телец

Телецът е изключително чувствителен и цени „допира“. Знаейки това, аз бих ви предложил да отидете на масаж или пък да направите такъв. Докато сте на СПА, завържете разговор със секси масажиста или пък се представете на красавеца, който си разхожда кучето всяка сутрин, докато вие тичате.

Близнаци

Жената Близнаци обича да бъде предизвикана на интелектуално ниво. Обичате да отпускате в любимото си кафене, където може да се насладите на книга или списание с чаша кафе в ръка. Знам, че книгата е интересна, но не се фокусирайте само върху нея – огледайте се. Може да има доста мъже, които да са ви хвърлили око. Не се чувствайте принудени да се впуснете в нова връзка този сезон – първо преценете дали си заслужава или не.

Рак

Тази есен носи големи промени за Раковете. В случай, че вече сте обвързани, може да решите да се разделите със сегашната си половинка. Може да се появи и нов човек в живота ви, с който ще си паснете неописуемо много. Независимо, че да се разделите с някого винаги е трудно, ние не можем да контролираме това, което е писано, дори и да си мислим, че не е в наша полза в дадения момент. Каквото и да ви поднесе есента, фокусирайте се на позитивната промяна в живота си.

Лъв

Жените от зодия Лъв са доста енергични и страстни, когато става въпрос за любовния им живот. Тази есен, не се връщайте в обратната посока към връзките, а вместо това се фокусирайте на вашата енергия и това да бъдете силна и независима жена, която всъщност сте. Започнете да ходите на Йога на различни места и ще срещнете нови мъже, които да намерят вашата позитивна енергия супер привлекателна.

Дева

Девите се чувстват сякаш са специална част от света на половинката си. Някои от тях дори напускат приятелите си, защото не се чувстват като важна част от живота на партньора си. В случай, че има някой, с който ви е предопределено да се срещнете тази есен, Деви, възможността може да е точно зад ъгъла! Помислете да започнете курс по дегустация на вино или пък танци.Това, че сте сред хора ще ви помогне да осъзнаете, че трябва да поправите грешките си, които сте допуснали в предишни връзки или пък да ви накара да си намерите нова и свежа връзка с готиния пич, който срещнахте по-рано този месец.

Везни

Поради качествата си, че сте с уникален характер и, че сте верни на половинките си – вие сте удивителен човек. Тази есен трябва да излизате навън всеки ден и да живеете за момента. Бъдете спонтанни и отидете на ваканция! Вашият опит в любовта ви очаква през новите приключения. Има нещо толкова вълнуващо във ваканционната романтика…

Скорпион

Жените от зодия Скорпиони обичат да експериментират, когато става въпрос за онлайн срещите или новите приложения за тази цел. Забавно е, нали? Тази есен е времето за любовта, Скорпиони, тя ще ви донесе нови и вълнуващи изненади в онлайн платформите. Имате нови и романтични срещи, които ви очакват. Този сезон е изцяло за вас и вашият любовен живот ще процъфти.

Стрелец

Независимо от връзката, жените Стрелци са винаги забавни. За тях забавата е всичко. Обичат и да си правят заключения за хората около тях, което понякога е полезно. Фокусирайте се във вътрешното си „Аз“ и го чуйте какво ви казва относно мъжете, които ще срещнете този сезон, когато сте навън с приятелки. Интуицията няма да ви изневери.

Козирог

Добре, Козирози… изглежда, че есента ще ви донесе горещи преживявания в леглото. Сексуалните ви желания ще са подсилени до краен предел този сезон, но не губете фокуса върху достойнството си. Важно е да премислите това, преди да се впуснете в приключения. Не бързайте – правете нещата бавно и им се насладете, когато срещнете специалния човек на концерт или в изложбената галерия този месец.

Дръжте на принципите си и хубавите неща ще дойдат сами…