Калин Врачански залюби мистериозна красавица, вози я в лъскаво ауди за 150 бона (Фото) | Gossips.BG image 4

Калин Врачански залюби мистериозна красавица, вози я в лъскаво ауди за 150 бона (Фото)

Малцина са актьорите, които не могат да се оплачат от финансови проблеми. Калин Врачански е точно от тях – на него пари не му липсват. Звездата от „Стъклен дом” прибира завидни хонорари от телевизията и затова може да си позволи висок жизнен стандарт, научи HotArena.

kalin

Доказателство за баровския му начин на живот е автомобилът, който кара – ауди за 150 бона. Тези дни актьорът бе засечен да шофира лимузината по уличките на един от елитните столични квартали – „Редута”.

След като се помота из комплекса, Калин паркира край нов блок. Миг по-късно оттам изскочи брюнетка, която се настани на предната седалка. Въпросната дама явно му е гадже, подозира„Уикенд“.

Преди време двойката бе щракната, докато даваше дрехи на химическо чистене в голям софийски мол. Иначе Калин официално твърди, че няма сериозна приятелка до себе си. Истината обаче май е по-различна. Съседи твърдят, че красавицата често остава да спи при него.

До неотдавна Врачански се придвижваше из града с малко пежо. Когато времето го позволяваше, пък пърпореше с мотоциклет хонда. „Изведнъж му се вдигнаха доходите и вече разчита на луксозен транспорт”, обясняват колеги на нашумелия от малкия екран артист.

kalin-vrachanski-zaliubi-misteriozna-krasavica-vozi-ia-v-laskavo-audi-za-150-bona-foto-2
Аудито на Калин не е резултат от участието му в „Като две капки вода”. Самият той опроверга мълвата, че е продал колата, която спечели в шоуто за имитатори. „Как мога да изтъргувам нещо, което още не съм получил?”, заяви екранният Камен Касабов от хитовия сериал „Стъклен дом”.