Камелия: Каква бомба съм аз? Спала съм с няма и 10 мъже!

Първият мъж в живота на певицата се казва Валери и до днес живее в Чипровци.

Тя все още му честити рожденните дни и никак не е чудно защо Камелия проявява уважение към бившия си приятел, с когото е била гадже цели 8 години. Именно Валери дава тласък на музикалната й кариера, пише „Таблоид“.

Помогна ми с апаратура, с микрофон… Така започнаха моите непрофесионални стъпки с оркестри по сватби и кръщенета…“, казва Камелия и е разяснявала, че цени Валери, както и всички други хора в живота си, не само заради това, което са й дали.

Певицата споделя философията, че всеки човек, когото среща, е урок, за който тя трябва да бъде благодарна.

Такъв е и Цветин, с когото Камелия се запознала малко след края на първата си любов.

Всъщност аз го помня още когато той беше на 3 години. Аз бях на 10. Тогава го видях за първи път. Спомням си, че майка му го водеше за ръчичка с брат му, който тъкмо проходил. Беше странно, защото дойдоха по т. нар. постановление за гранични райони да работят в Чипровци. И аз го знам като сина на жената, която е шефка на ДСК. Така им казвахме“, разказва Камелия.

След тази първа среща минали години, преди съдбата отново да ги срещне, защото Камелия поела по пътя към голямата сцена. Завършила училище и се записала в обувния техникум в София. След време отново срещнала вече порасналия Цветин, с когото тази година ще отбележат 20 години любов и разбирателство.

Засекли се в дискотеката в родния си град.

Видях едно момче, което не познавах, но много харесах как танцува и гледа тогавашната си приятелка, или момичето, с което имаше някакъв флирт. Имаше жар в присъствието му. Попитах кой е… А той ме знаеше, защото вече пеех. С Цветин се харесахме от пръв поглед“, спомня си Камелия.

Първоначално двамата излизали известно време, като Цветин все се притеснявал да направи първата крачка и да я целуне. „Накрая кака си го дръпна“, казва през смях Камелия.

Противно на провокативното си поведение на сцената, в живота тя е доста по-обрана. Признава, че напук на имиджа си на сексбомба е била интимна с много малко мъже.

Даже ме е срам да кажа с колко съм имала отношения. По-малко са от пръстите на двете ми ръце“, казва свенливо Камелия.