Камелия комплексира плеймейтки

Фолк певицата Камелия прати в девета глуха куп бивши плеймейтки и ги хвърли в дълбока депресия. Знайни и незнайни носителки на титлата направо останаха с пръст в устата, след като певицата показа перфектното си тяло.

Както е известно, 46-годишната изпълнителка винаги е била повече от гореща, но напоследък е още по-сексапилна. Тя показа уникално тяло в ново парче и демонстрира забележителна фигура, пише „България днес”.

Самата певица е способна да комплексира голяма част от младите силиконки. И далеч не може да мине за „баба”, както твърдят мнозина.

Камелия споделя, че не спазва никаква стриктна диета, но въпреки това има желязно правило, което спазва. Певицата прави изчистване на организма си за 36 часа, на всеки две седмици.

През това време не поема никаква храна, а пие само вода и чай без захар. Както самата тя, споделя, това е нейният начин да се пречисти от токсините в организма си.

Човек не живее, за да яде, а яде, за да живее. Ако веднъж проумеем това, повече няма да сме пълни или дебели”, категорична е изпълнителката, пише ХотАрена.