Кара Делевин опроверга слуховете, че не е дефилирала за Victoria’s Secret, защото е дебела

По-рано този месец, Кара Делевин публикува официалната покана, отправена й от Victoria’s Secret, за да опровергае слуховете, че е твърде дебела, за да участва в тазгодишното шоу, както и в това от 2014 година.

„Въпреки твърденията на вестник The Sun, чиито журналисти не направиха никакви опити да се свържат и да попитат дали наистина сме ти отказали да участва на шоуто в Лондон – коментира изпълнителният продуцент на шоуто, Ед Разек. – Зная, защото аз бях този, който правеше опити да те включи.

Всъщност, ти беше първият модел, който поканихме и обратно на противоположното мнение, кастинг нямаше. Всички ентусиазирано бяхме „за“ твоето участие“.

Делевин не е успяла да вземе участие в шоуто от 2014 година, защото е снимала филм по това време.

„Нека отново отправим покана към теб – завършва писмото си Разек. – Ако си свободна на 30 ноември, моля присъедини се към нас в Париж. Както винаги, ще се радваме да се видим. Няма нужда да идваш на кастинг“!

Кара Делевин така и не съобщи официално дали ще участва на дефилето във френската столица. Но отговорът беше ясен по-рано миналата седмица, когато супермоделът не присъстваше на подиума. Кара все пак се появи в социалните мрежи по това време, със снимка от Малдивите, където беше на ваканция със семейството си.

На таблоидите, разпространяващи грешни новини, можем да кажем само – един модел може да има други причини да не участва в ревю и това, че е качил няколко килограма.

clipboard01-61486-466x0