Късметлии сте, ако сте с една от тези три зодии!

Ако имате връзка с представител на някоя от тези три зодии, не го пускайте! Намерили сте партньор за цял живот! Партньор, на когото може да разчитате винаги и за всичко. Партньор, който ще ви показва ежедневно какво значи да обичаш и да бъдеш обичан…

А ако вие самите спадате към един от тези зодиакални знаци, знайте, че човекът до вас е истински късметлия! Надяваме се, че и вие се чувствате така с него…

Ето кои зодиакални знаци създават най-дълготрайните връзки

1. Телец

Телците са хора, които знаят каква връзка искат. И защо я искат. Те не търсят просто някого, с когото да запълват ежедневието си. Не искат връзка заради идеята да имат връзка. Те искат истинска свързаност. Искат споделеност, отдаденост, осъзнатост.

Искат човек, който е готов да израства и да се променя заедно с тях. Човек, който цени какво значи да имаш рамо, на което да се облегнеш, ръка, която да хванеш. Човек, който е готов да загърби егото си в името на това да обърне лицето и сърцето си към любовта. Човек, който, като тях, знае как да обича.

2. Рак

Раците са хора, които са родени да обгрижват тези, които обичат. Те са най-раздващата се, най-отдаваща се зодия. При тях егото винаги е на заден план, а на преден – любовта, загрижеността, готовността да помагат и закрилят любимия.

Раците са последната зодия, която ще се втурне в необмислени авантюри. За тях семейството е над всичко. И те биха направили всичко в името му. Биха направили всичко заради благото на този, на когото са подарили сърцето си. Биха забравили себе си, помнейки и мислейки само за него…

3. Везни

Везните са хора, които не обичат игричките. Те или обичат, или не. Или се вричат, или не. Везните може дълго да чакат да се появи човекът за тях, но срещнат ли го, няма да го изпуснат.

Колкото и наранени да са от предишни разочарования, които и болка да са понесли, те отварят сърцето си и дават на другия изцяло себе си. Не носят маски, не издигат стени, не си оставят скрити вратички.

Щом ви дадат сърцето си, знайте, че ви дават и живота си, мислите си и мечтите си. Пазете ги добре… Такива хора не се срещат често!

Източник: Dama.bg