Катрин и гаджето на принц Хари с еднакви рокли

Приятелката на британския принц Хари – актрисата Меган Маркъл, вече изглежда като кралска особа, коментират американски медии.

Тя и съпругата на принц Уилям – Катрин, са облекли една и съща рокля на „Даян фон Фюрстенберг“ на събития преди време. Катрин обаче е избрала дълга и черна рокля, а Меган – тъмносиня и къса.

Херцогинята на Кеймбридж е известна със стила си на обличане, Маркъл пък отдавна иска да стане принцеса, както сподели преди дни сестра й. Така че американката има от кого да получи модни съвети, коментират още медиите.

Американската актриса, доскоро беше известна предимно с ролята си в сериала „Костюмари“, стана една от най-популярните медийни личности, след като принц Хари официално потвърди връзката им.

Двамата се срещнали при неговите визити в Канада за промотиране на „Инвиктус геймс“ – спортно събитие за военни, ранени по време на служба.

Меган Маркъл е родена на 4 август 1981 г. в семейството на клиничен терапевт и главен осветител и прекарва детството си в Лос Анджелис. Учи в девическо католическо училище, след което завършва „Театър“ и „Международни отношения“ в Северозападния университет в Илинойс.

„Майка ми ме възпита да бъда гражданин на света и да не затварям очите си пред понякога прекалено суровата реалност. Бях на около 10 г., когато посетихме гетата в Ямайка. Никога не бях виждала такава бедност и явно ужасът е бил виден в насълзените ми кафяви очи.

„Не се страхувай, цветенце“, каза ми майка ми. „Осведомявай се за реалността, но не се страхувай от нея“, спомня си Маркъл.

Участвала е и в сериалите „От местопрестъплението: Маями“, „Безследно изчезнали“ и „Касъл“.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Тя е активист в борбата за равенство между половете още от 11-годишна възраст, когато написва писмо до Хилари Клинтън, тогава първа дама на САЩ, за да изкаже възмущението си от реклама на сапун, според която мястото на жените е в кухнята.

Тъй като е родена от връзка между бял мъж и афроамериканка, Маркъл винаги се е бунтувала срещу желанието на обществото към нея да се самоопредели като „чернокожа“ или „бяла“. В крайна сметка актрисата отказва да се отрече от афроамериканското си наследство по майчина линия.

Меган е разведена – има брак с филмовия продуцент Тревър Енджелсън от 2011 г. до 2013 г., двамата са заедно от 2004 г.