Кейли Куоко се омъжи по… панталон! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Звездата от „Теория за големия взрив“ – Кейли Куоко се омъжи за Карл Кук, а церемонията изглеждаше великолепно, а също и Нейният ГАЩЕРИЗОН. Защо е толкова прекрасен ??? Тя изглежда като един от ангелите на Чарли в сватбения си ден. Това е изключително и аз съм влюбена в него!

Кейли носеше бяла дантелена рокля от Reem Akra за сватбената церемония, но след това се преоблече в дантелен гащеризон от Tadashi Shoji и обувки на Louise et Cie .

Нека сега се насладим  на красивата церемония:

https://www.instagram.com/p/BkrcB8uFjrM/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bkr0XfABney/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bkrg6KHAHvO/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkriUEJgCH-/?utm_source=ig_embed

Припомняме, че Кейли и Карл се сгодиха през ноември 2017 г., след като излизаха  почти две години. Разводът на Кейли с Райън Суейтинг бе финализиран през 2016 г. В интервю в „Космополитън“ Кейли говори за развода и възможността да се омъжи отново:

„Честно казано, няма да се омъжа отново. Моят бивш разруши тази дума за мен. Омъжих се за някого, който се промени напълно. Човекът, на когото попаднах, не беше човекът, когото първоначално срещнах. И това не беше моя вина – това беше негова. Знаех колко исках да дам и колко искам да получа. Знаех, че просто трябваше да бъда търпелива … Трябваше да мина през много неща, докато срещна Карл.“

https://www.instagram.com/p/BkrZcTuFq4J/?utm_source=ig_embed

Честито на щастливата двойка!