Кейт отиде без Уилям на гала събитие

Херцогинята на Кеймбридж Катрин се появи без съпруга си принц Уилям на гала събитие на Националната портретна галерия в Лондон.

Кейт събра тълпа при пристигането си. За светското събитие тя избра дантелена рокля в изумрудено зелено на Катрин Уокър, която подчерта фината й фигура, обувки и клъч в златисто.

Впечатление обаче веднага направи, че Уилям не е с нея. Британски медии писаха, че той е останал у дома с децата им принц Джордж и принцеса Шарлот. Това обаче веднага породи слухове, че имат проблеми.

По-рано този месец принцът беше на ски в швейцарския курорт Вербие без Катрин и децата им. Там беше сниман да се забавлява в компанията на сексапилен модел, а по-късно изтекоха кадри и клипчета как танцува в бар.

Медии го критикуваха, че заради ваканцията е пропуснал церемонията за Деня на Общността на нациите, на която бяха Елизабет Втора и членове на кралското семейство. „Сън“ дори публикува статия „Безделник край трона“.

Източник коментира, че Катрин е разочарована от поведението на мъжа си по време на ски ваканцията му, но това нямало да разклати силната им връзка. „Венити феър“ цитира близък до семейството, че Кейт е меко казано недоволна от държанието на Уилям, както и че тя е силната страна в брака им.

„Тя мислеше, че купонясването и мотаенето с приятели са част от миналото му. Предполагам, че тя ще определи това за унизително и Уилям трябва да се постарае“, добавя той.

След ваканцията на принца двамата обаче бяха на посещение в Париж и демонстрираха близост.