Кендал Дженър показа упражненията си за стегнат корем

Знаем, че моделите са генетически благословени, но е наивно да смятаме, че не се потят с часове във фитнеса, за да изглеждат перфектно. Кендал Дженър не е изключение.

Супермоделът разкри как постига стегнати коремни мускули на сайта си.

Тренировките за коремни мускули са ми любими. Обожавам, когато треньорът ми, Гунар Петерсон, направо ми взима здравето. На следващия ден боли толкова много, че дори не можеш да се смееш. Така разбирам, че съм направила упражненията както трябва“, написа Кендал.

Ако не можеш да намериш време да правиш упражнения само за корем (и нямаш личен треньор подръка), тя ти предлага един трик.

there's no crying in baseball

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

„Понякога, когато седя и гледам телевизия, си казвам, че по-добре би било да правя коремни преси и лицеви опори през това време. Ставам от дивана и започвам“, съветва тя.

Ето как тя си спечели разходка по подиума на Victoria’s Secret – просто е гледала серия след серия от любимия си сериал. Каква по-приятна тренировъчна програма от това?

Дженър завършва статията си с препоръка за смартфон приложението Instant Abs Trainer, за което твърди, че винаги я държи мотивирана. Безплатната програма ти предлага стотици варианти за заздравяване на коремните мускули, които можеш да изпълняваш във всякаква обстановка. Няма нужда да казваме, че в офиса вече всички си я инсталирахме.

Източник: cosmopolitan.bg