Кийра Найтли: Страхувам се всеки път щом изляза

Кийра Найтли поиска разрешение от местните власти да увеличи охраната на дома си в Лондон, заради преследвач, който я е тормози.

Звездата на 32 години призна, че се е страхувала да излезе навън, заради Марк Ревил, който има издадена условна присъда от осем седмици и ограничителна заповед. Затова тя предприе стъпки да направи жилището, където живее със съпруга си Джеймс Райтън и 2-годишната им дъщеря Еди, по-безопасно.

Освен увеличените мерки за сигурност, тя планира и ремонтни дейности в дома си. Очаква се властите да вземат решение следващия месец, ако няма възражения от съседите.

Кийра и Джеймс вече оборудваха къщата си с камери, след като Марк Ревил начерта стрелка, която сочеше към входната врата.

Актрисата от „Карибски пирати“ каза, че преследването на Ревил я е докарало до паника. В опитите му да привлече вниманието й е имало случаи, в които е издавал котешки звуци през пощенската й кутия, изпращал е флашка с котешка музика и снимки с намигащи животни.

„Този мъж ми причини толкова нещастия и паника. Страхувам се всеки път, когато изляза навън. Когато се прибирам вкъщи, трябва да гледам зад гърба си. Не знам кой може да се е притаил в сенките“, каза тя, цитирана от БТА.