Ким Кардашиян не носи годежния си пръстен

Изминалите месеци бяха изпълнени със слухове, че Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат. За момента, множество източници, включително най-добрият приятел на Ким, отричат евентуалната раздяла.

И все пак, ние не сме убедени, че историята ще завърши с хепиенд. Причината е, че в едно от редките си излизания след обира в Париж, папараците снимаха риалити звездата без годежния й пръстен.

От E!News припомнят, че преди кражбата на скъпоценности от хотелската й стая, Ким почти винаги носи пръстена. От тогава, до сега, тя не е слагала бижуто на ръката си.

Може би тя не носи годежния пръстен, заради критиките, че е прекалено показна със скъпоценностите си. Теорията, че тя иска да осигуря своята безопасност, като не носи скъпоценности на публични места вероятно е правилна.

Най-скъпото бижу, което крадците взеха беше 20-каратов диамантен пръстен, по-скъпа версия на 15-каратовия годежен пръстен.

Имайки предвид проблемите, които сполетяха Ким и Кание напоследък, включително психическият срив на рапъра, липсващият пръстен може да е индикация за охладняване на отношенията помежду им.