Ким Кардашиян психяса след обира в Париж

Ужасът, който Ким Кардашиян преживя по време на обира на бижутата й в Париж, определено сериозно я е психирал.

Освен че оттогава не е толкова активна в социалната мрежа и вече не публикува кадри на гривните и колиетата си, струващи десетки милиони долари, тя реши да вземе крутни мерки относно собствената си безопасност.

За да се чувства сигурна за себе си и семейството си, Ким е решила да изгради паник стая в струващото й 20 милиона долара имение в Бел Еър. Проектът за нея вече е готов и се очаква съвсем скоро да започне изграждането й.

„Стаята, в която ще има баня и допълнителни камери, ще издържа на пожар и земетресение от най-висока степен“, споделя един от проектантите. Риалити звездата ще плати за това 100 000 долара.

За да се справи със стреса от въоръжения грабеж, госпожа Уест е наела допълнителна охрана, като освен това терапевт ежедневно я посещава и с когото тя се консултира. Освен това, когато не е при нея, Ким може да му звъни по всяко време в денонощието.

„Ким определено не е добре. Много по-зле е, отколкото си мислят хората. Вече преживя няколко паник атаки и отказва да остава сама. Освен това има и кошмари. Най-тежко е положението вечер“, споделя приятелка на Кардашиян.