Ким: Страхувах се да не ме изнасилят!

Ким Кардашиян е била ужасена, че маскираните мъже, които я нападнаха в хотелската й стая в Париж, ще я изнасилят.

Ким е спяла по халат в стаята си, когато нападателите й нахлули, избили телефона от ръцете й и я завлекли в банята със завързани ръце.

Докато 35-годишната риалити звезда молела за живота си, модната й стилистка и дългогодишна приятелка Симон Харуш чула виковете, заключила се в банята си и се обадила на бодигарда на Ким, който по това време бил с нощен клуб с Кендъл Дженър и Кортни Кардашиян.

По-късно Ким казала на полицията, че единственото, което разбрала от разговора между нападателите й била постоянно повтарящата се дума „ring“ (пръстен), пише БТА.

В крайна сметка тя установила, че става въпрос за диамантения пръстен на бижутерката Лорейн Шварц, подарен й от съпруга й Кание Уест, чиято цена е около 4,5 милиона долара. Крадците взели пръстена, както и кутия с бижута на стойност 6,7 милиона долара, и избягали с велосипеди, които взели под наем, минути преди бодигардът на Ким да се върне в хотела.

След като бе разпитана от полицията, Ким Кардашиян напусна френската столица с частен самолет.

Престъпниците ще се сблъскат с големи трудности при пласирането на откраднатите скъпоценности, коментира междувременно Жак Морел, началник на службата по безопасност на Френското обединение на бижутерите.

„Всички скъпоценни камъни на Кардашиян са белязани с лазер. Такава отметка има във всеки диамант. За да бъде премахната, престъпниците трябва да пристъпят към нова шлифовка на всички камъни, което значително ще понижи тяхната стойност“, заяви експертът.