Киро Скалата направи сензационни разкрития за Анита Мейзер и убийството на мъжа й!

Кирил Николов Вълчев е по-известен като Киро Скалата. Фитнес маниакът е роден в София и от тийнейджър се занимава със спорт и здравословно хранене. Завършил е «Маркетинг и мениджмънт» в УНСС. Още като студент започва да внася протеини и хранителни добавки от САЩ.

Има един брак зад гърба си и голяма дъщеря, както и син от връзката си с арабката Лина Мохамад Доиат Салем, която е от кралска сирийска фамилия. Киро Скалата е и съсед на Анита Мейзер и първият човек, на когото тя е съобщила за смъртта на съпруга й.

Репортер на „ШОУ“ потърси мускулягата, за да разбере докъде е стигнало делото срещу сексбомбата, а и да разберем подробности от личния му живот.

– Киро, докъде стигна делото на Анита Мейзер?

– До няколко седмици ще има следващо дело, тъй като Анита апелира до съда да бъде пусната под гаранция. Тя лежи в затвора вече година, присъда няма, защото присъдата, която бе приета в действие, отпадна и трябва да си е вкъщи  по принцип. Анита не е никой – нито е рецидивист, нито опасен престъпник, стрелец, бандит, убиец, мафиот…

Паспортът й е взет, ако някой си мисли, че смята да избяга. Има си в страната система за контрол. Нали тук й са имотите, тук й е животът, къде ще избяга и какво ще прави?! Иска да се стигне до истината просто. Стои си в клетката, но нервите й не издържат там. Ходих да я видя на рождения й ден. Зле е и всеки ден е в паническо състояние и в притеснения.

Не е в единична килия, с още една затворничка е. Не сме говорили подробно, но явно двете се разбират. Оплаква се единствено, че не е свободна. Там си има всичко, което си пожелае и което е разрешено по закон – тя си го внася там, така че не ми е искала нищо да й нося. На нея й трябва внимание, тя обича да се суетят около нея, да я обичат и това я храни.

– В някои медии плъзна информация, че ти си бил неин съучастник в убийството на мъжа й?

– Готино е, много ме кефят такива слухове, защото това са скандали, мафиотски работи….Това не са обикновени неща. Кефя се, като пишат всякакви щуротии, аз нямам някаква репутация – не съм политик, че да ме е страх какво ще кажат хората за мен. Могат да говорят и да си пишат за мен каквото си искат, защото аз съм си самостоятелна бройна единица… Не държа отчет на никого!

Анита и Николай обичали перверзния секс

– Ти си бил първият човек, когото е видял сцената, която се е разиграла в апартамента на Анита, нали?

– Може би съм един от първите, защото когато се случи, тя дойде у нас и ми каза: „Страшно е! Намерих мъжа ми убит!“ Аз не можах да повярвам и й казах да викнем доктор да го види. Тя ми отговори: „Не, наистина е мъртъв“. ….

Не съм нито експерт, нито никой. Не знаех дори номера на полицията, че е 112, понеже още живея в социализма и смятах, че е 160. Никога не съм се обаждал на тези служби. Казах й първо да дойдат ченгетата, да видят веществените доказателства и не се качих без тях.

Доверих й се,  че е умрял  и изчаках да пристигнат властите, които са специализирани в това. Веднага реагираха, дойдоха двама униформени. Тогава се качихме с жена ми да видим какво е положението. Пък и полицаите казаха да отидем с тях за свидетели.

На пода лежеше човекът, с гръб към мен, с каишки на краката и с две каишки на врата. Ръцете му не бяха вързани, бяха свободни. Имаше една локва кръв, полицаят отиде напред с жена ми и те го видяха в лице. Аз не се приближих, не ми се занимава, любопитство към смърт и грозни гледки нямам. Трябва да си луд да те привлича такова нещо, особено когато става дума за познат човек.

– Щом ръцете на починалия са били отвързани, не е ли могъл сам да си помогне и да опита да се освободи от каишките?

– Сложно е сам да се справи човек, тези каишки са тънки и се впиват в тънката част на гърлото. В началото като я дръпнеш, явно не усещаш, но каишката спира кръвообращението веднага и физически не е възможно да се освободиш сам. Трябва да вземеш нож и да внимаваш да не си срежеш гърлото.

Трябва да се гледаш на огледало или човек да ти помогне. За мен това е лудост. Но после веднага разбрах от полицаите, че има подобни извращения, при които са умирали хора. Аз мислех първоначално, че са утрепали човека… И като ми каза Анита, че е убит, нямах причина да не й повярвам.

Изперкала работа, но аз вече на малко неща се учудвам. В България не знам такива работи да се случват. От Анита също не съм чувал за тези й предпочитания, предполагал съм нормалното между двама души.

– Анита Мейзер си смени алибито на няколко пъти, меко казано това е доста странно и съмнително?

– И тя се е чудила как да се измъкне. Решила е, че ще я обвинят. Но съгласи се, че не е логично да вземеш да утрепеш мъжа си у вас! Нещо може да се случи, без да е планирано. Още полицаите, като видяха там сцената, под ухо ми казаха, че вероятно става дума за нестандартен секс.

Анита излезе и каза, че е искал да прави демонстрации и да рекламира нещо. Мога да дам примери със световни културисти как периодически изперкват. Един от тях бе казал: „Аз съм безсмъртен», качва се в колата си, засилва се и се забива в една стена и умира, естествено!

Друг пък решава, че жена му му изневерява и утрепа и нея, и майка й. Трети пък отново в сцена на ревност отряза главата на съпругата си… Друг изгори секретарката си и я сложи в багажника на колата си…. Николай също беше културист. Има си всякакви хора. В дадена ситуация във всеки може да се отключи нещо.

– В какви отношения бяхте с Анита Мейзер?

– В перфектни. Като влезе в България се запознах с нея, харесах я и направо й казах, че е за моето предаване. Има си цица, крака, задник… отвсякъде! Тя идваше като атракция, сексбомба, сякаш беше извадена от някой еротичен магазин.

Беше нестандартен образ за времето си – хората направо бяха екзалтирани и като се появиш с нея някъде, се повишаваше цялото настроение в спортната зала, на екрана. Аз съм заимствал това от САЩ, знаеш кеч мания.

За България това тогава беше много различно и екзотично и аз я лансирах, тя се радваше, защото искаше да е популярна. Идваше и се кефеше за нещо, дори не я интересува колко пари ще вземе, защото си има. Но пък ние правихме красив лайф стайл – идваш, пътуваш, с антураж….

– Твърди се, че мъжът на Мейзер е работил и за хора от подземния свят на Варна, преди да я срещне?

– Да, така е. Занимавал се е с бокс, разказвал ми е някакви случки. Анита пък ми каза, че с някакви хора планирали да правят удар… и може би там нещо се е случило. Под въздействието на тези й думи аз си градя някакви теории и й вярвам. Но нито съм видял нещо, нито мога да твърдя. Защото другото, даже не можех да си го помисля.

За пръв път в живота си разбрах, че имало подобни неща. Ти представяш ли си да дойда да ти сложа една каишка – докато ти я слагам тук ще се изпотрепем, ти ще дереш, ще викаш…Една котка да хванеш – тя е 4 кила – ще те направи на маймуна, ако решиш да я вържеш. А той е боксьор, боец – колко човека трябва да го направят това?!

– Имаше версия, че може би е бил упоен?

– И аз си мисля, че може би е упоен. Експертите трябва да докажат има или няма в тялото му някакво вещество. Аз съм гледал по телевизията само такива филми. Но си има специалисти, които само като те погледнат в очите и вече знаят всичко, което си употребил.

– Женен ли си за сирийска принцеса и наистина ли имаш син принц? И в такъв случай ти какъв се явяваш?

– Никакъв не се явявам. Аз съм си Киро Скалата. Има такава връзка. Сигурно има доста хора, които носят аристократична кръв. Кръвта си е кръв и така се е случило, че тази жена, с която съм 12-13 години, дядо й е бил крал на Сирия. Той има 40 деца, много братовчеди са, баба й бяга в Йордания и се омъжва там. Нямаме кралство във всеки случай.

– Как те прие това кралско семейство? Тези хора май не си поплюват много-много?

– Баща й е арабин, майка й е българка. Тя е първата му жена и има три деца, впоследствие той има още две жени. Но баща й е много консервативен. Когато той си хваща втора жена, вече отношенията между двамата й родители се изострят.

Трябва да си призная обаче, че  той водеше военни действия  срещу мен срещу нея и майка й, спираше им финансирането на семейството и ги атакуваше по всякакъв начин, по който можеше – административен и т.н. Когато има сериозен конфликт, ти може да очакваш всякакви действия отсреща. Майката на сина ми е мюсюлманка, малкият още не е кръстен, смятам да бъде християнин. В Сирия и Ливан мюсюлмани и християни си живеят съвсем мирно и в разбирателство.

– Кралят е починал, получихте ли някакво наследство?

– Бащата на жена ми е йорданец, той също е починал и е бил сериозен бизнесмен. В Йордания фамилията им е на почит до ден-днешен. Баща й притежаваше телевизия, вестник, радио и финансова къща. От десетте му деца най-голяма е жената, от която имам син. Останалите са много малки и представители са им майките.

Законът там е – идва един големец шиит, той е духовно лице, и казва по рабиата – как се разпределят приходите. Пък и да си има пари – те са си нейни. Наели са адвокат с майка й, който да защитава правата им.  Ако ме помолят нещо да помагам – ще го направя, но те си движат тези си дела.

– Казваш, че си бил милионер, но си изгубил насладата от живота?

– Винаги бизнесът ми е бил приключение. Аз не съм правил бизнес заради пари, а заради играта, която ме кефи. На мен пари не ми трябват – на един човек му трябват 5 яйца и 5 ябълки и ако има любов с някое ангелче до него, всичко е прекрасно. Човек е духовно същество. Иначе като имам пари, си ги харча елегантно, животът ми е минал по този начин.

Интервю на Живка АНГЕЛОВА