Класация на зодиите, обсебени от креватните изпълнения

Мислиш ли непрекъснато за секс? Може би в 98% от времето? Ти си обсебена от секса?

Хората са много сексуални същества и е естествено да искат да правят секс, да бъдат интимни с партньор (или със себе си). Някои хора са по-сексуални от други и се задоволяват по-скоро веднъж седмично, отколкото веднъж на ден.

Може да има много фактори за това колко сексуална си и колко често мислиш секс. Ако не се чувстваш добре понякога, сексът е последното нещо, което ти се прави. Макар че може да е точно това, което ти е препоръчал лекаря. Може да не се чувстваш уверена в тялото си или да свързваш секса единствено с любов и сериозна връзка. Възрастта също оказва влияние върху това колко често ти се прави секс. Всеки достига своя сексуален връх в различно време, а когато той настъпи, може да искаш секс 100 пъти повече!

Понякога сексът може да те подведе и да те накара да правиш неща, които обикновено никога не би направила, само защото трябва да го имаш и то веднага! Някои хора могат да бъдат напълно доволни от нормален сексуален контакт, докато други имат нужда от пълна програма. За някои сексът може да е вълнуващ, романтичен, нежен…, а за други див, страстен и необуздан! Но доста често пък и нашите сексуални нужди вървят ръка за ръка с нашите настроения.

Както в много други аспекти от живота, астрологията повлиява в оформянето на сексуалната ни личност, на нещата, които обичаме да правим в леглото и на това към какви партньори се насочваме.

Направихме класация на най-обсебените от секса зодиакални знаци, като започнахме от най-активните и завършихме с най-малко активните. Може да се изненадаш от начина, по който зодиите са подредени сексуално.

1. Зодия Скорпион

Класация на зодиите, обсебени от секса

 

Скорпионите са известни с интензивния си сексуален апетит. Те са изключително сексуални, обаче не са толкова сексуално презаредени, че да искат секс с който и да било. Не, скорпионите предпочитат да правят секс с някой, с който имат емоционална връзка. Това, разбира се, ен означава, че са напълно против да имат някой за една нощ, но за тях е изключително важно да могат да се доверят на човека, с който са интимни.

2. Зодия Овен

Класация на зодиите, обсебени от секса

 

Овенът е сексуалният акробат на зодиака. Той има огромен сексуален апетит, което го прави един от най-пристрастените към секса знаци. Не се притеснява да го прави с непознати, щом му носи удоволствие и горещи емоции. Представителите на тази зодия са известни като Кралете и Кралиците на бързината – те обикновено не разполагат с много време за секс. Те искат да задоволят нуждите си по различни начини и след това да продължат с другите си задачи.

3. Лъв

Лъвовете са много сексуални, особено, когато това означава, че някой ще гали егото и ..тялото им. Те искат да им казват колко са добри и колко горещо изглеждат. Не забравяй хвалебстията от типа „Ти си най-добрият, който някога съм срещала” или „Това е най-добрият секс в живота ми”.Те са великодушни любовници и ще дадат най-доброто, на което са способни.

4. Стрелец

Стрелците винаги са готови за секс и се радват на разнообразието от партньори, които имат. Не непременно всички на веднъж, но дълга поредица от тях. Те са склонни лесно да се отегчават, така че партньорът им трябва да бъде готов на всичко и да експериментира в секса. След като се е наситил, Стрелецът най-вероятно ще замени един партньор с друг.

5. Телец

Телецът е по-чувствен, отколкото сексуален. Те се стремят да опознаят желанията на партньора, да разберат какво му харесва и кое го възбужда. Представителите на зодия Телец са много добри, в това, което правят и са известни с това, че наистина задоволяват своите партньори. Когато правят секс, те искат да включат колкото може повече сетива, така че не се изненадвай, ако има храна, музика, ароматни свещи, масажно масло и приглушена светлина.

6. Козирог

Козирозите са изненадващо сексуални. Те могат да не са сексуални през целия ден, но когато си свършат работата и приключат със задълженията си, вече са в настроение за палави игри и се впускат да мърсуват.

7. Рак

Ракът определено има сексуални желания, но той трябва да има доверие в партньора си, за да може да ги сподели. Защото наистина се интересува от това как се чувства партньора им, те са известни като много добри любовници и ще направят почти всичко, за да доставят удоволствие. Раците имат много емоционален заряд и различни настроения в себе си, което помага да поддържат секса интересен както за себе си, така и за партньорите си. Ядосаният Рак трябва да изрази чувствата си и какъв по-добър начин да изчисти този гняв, от един горещ секс?

8. Дева

По някаква причина Девите се славят с репутацията, че не се нуждаят от секс и че са силни и хладнокръвни, но те всъщност са изключително сексуални. Определено има две страни в това отношение – понякога те могат и да не се раздават на сексуално ниво до момента, в който усетят, че умират да правят секс. Веднъж, когато почувстват, че могат да се доверят на партньора си, те освобождават вътрешния си сексуален заряд на максимум.

9. Везни

Везните харесват секса, но са по-загрижени, че партньорът им се грижи за техните нужди, отколкото своите собствени нужди. Да, макар че те обикновено са толкова балансирани, когато става въпрос за даване и вземане, в сексуално отношение не отговарят на „вземането“. Не че Везните не са страстни и сексуални, но при тях понякога има други неща, които могат да надминат нуждата от секс.

10. Близнаци

Близнакът може да накара косата ти да се изправи от мръсни приказки, но когато се стигне до това, което действително трябва да свърши в леглото, понякога се оказва, че го може само на приказки. Доброто нещо при тях в сексуален план е, че са готови да опитват нови неща и не се притесняват от необичайни сексуални желания.

11. Риби

Рибите се наслаждават на секса, но това не е нещото, което ги движи в живота. По време на секс понякога могат да се загубят в мислите си, обаче богатото им въображение прави нещата забавни в спалнята. Въпреки това, Рибите използват енергията, която някои други представители на зодиака използват за секс, за по-важни неща, кат творчеството си, например.

12. Водолей

Водолеите обичат да казват, че са силно сексуални, за да предизвикат реакция, а не защото сексът е толкова важен за тях. Те се радват на секса, но имат много ниско сексуално желание. Известни са, че могат да изкарат дълъг период без секс и да се чувстват добре – те са сексуалните камили на зодиака. Но когато най-накрая решат да правят секс, всичко, което повишава сексуалната енергия, го правят невероятно.

Източник: cosmopolitan.bg