Когато секса стане скучен… (ЧАСТ 1)

Нито една двойка не е успяла след дълги години заедно да избегне монотонността в сексуалния си живот. Но страстта може да бъде разпалена отново!

Много жени преди вас успешно са се справили с това. Рецептата им е проста – малко фантазия, разнообразие и пикантност. Предлагаме ви 24 искрени съвета, изпитани на практика.

1. Когато мъжът ми се прибира от работа, посрещам го с ново съблазнително облекло – корсет, колан за жартиери, престилка на медицинска сестра или пък напълно гола. Всяка вечер пробвам нови образи и това се отразява много добре на секса!

2. По природа съм много срамежлива. Сигурно затова сексуалният ни живот не вървеше. Тогава аз най-сетне реших да взема нещата в свои ръце. Смених памучните си пликчета с изискано бельо и започнах да се гримирам всеки ден, дори и през уикендите. И стана чудо, мъжът ми сякаш ме преоткри и сексуалният ни живот потръгна добре.

3. За много дълго време на практика бяхме спрели да правим секс. Последвах съвета на една приятелка да отида на курсове по тантрически секс. И това много ми повлия, разбрах много нови неща за себе си, за тялото си и за сексуалното удоволствие при мъжете.

4. Прегледах колекция порнофилми. Разпуснатото поведение на актрисите толкова ме вдъхнови, че реших да изпробвам един-два трика в собствената си спалня. Както се очакваше, мъжът ми беше изумен!

5. Разбрахме, че няма да можем сами да си решим проблемите и се обърнахме към сексолог. За нас това беше истинско откритие! Благодарение на разговора с лекаря и на няколко прости упражнения успяхме да върнем страстта и нежността помежду ни. Желанието ни беше толкова силно, че му се отдадохме направо в коридора като си тръгвахме от кабинета.

6. Качих килограми. После започнах диета и много отслабнах. Благодарение на тази победа започнах да възприемам по нов начин тялото си и се почувствах по-секси. Сега мога да правя секс в какви ли не нестандартни пози, за които преди не можех и да си помисля!

7. В навечерието на годишнината ни отидох на курсове по стриптийз. Оттогава насам сексът помежду ни стана просто невероятен, и то само защото осъзнах, че мога да бъда много секси. От време на време танцувам стриптийз пред мъжа си и това много ни възбужда и двамата.

8. Започнах да спя без дрехи. Между мен и него вече няма преграда и сега все по-често се събуждам не от будилника, а от ласките на мъжа си. Той явно не е равнодушен към вида на голото ми тяло.

Очаквайте продължение…