Когато секса стане скучен (Част 3)

Третата част на „Когато сексът стане скучен“ е и последна и с нея допълваме 24-те съвета, които надяваме са ще ви бъдат полезни и ще разнообразят интимния ви живот.

Разбира се, очакваме да споделите с нас кои от тях сте изпробвали и работят успешно.

17. Когато мисълта за секс с мъжа ми спира да ме възбужда, отивам в първия секс-шоп. Белезниците, вибраторите и другите невинни играчки обогатяват значително сексуалния ни живот.

18. Последвах съвета на една приятелка и си купих парфюм с афродизиак, който според рекламата трябваше да ми осигури неземна наслада. Малко се притеснявах, струваше ми се, че правя нещо мръсно. Но парфюмът наистина действа! Тази течност ме изстреля директно на седмото небе. А може би и по-високо.

19. Когато осъзнахме, че сексът помежду ни вече не е същият, поисках от мъжа ми да ме прелъсти наново! Разиграхме първата си среща, направих си същата прическа и облякох същата рокля. Правихме любов със същата страст, както преди 14 години.

20. Според мен сексът се превръща в рутина, когато партньорите живеят заедно. Затова вече от пет години живеем отделно с гаджето ми.

21. Намерихме ключа за хармоничния сексуален живот, когато започнахме да говорим за него. Аз казвам на мъжа си каква поза бих искала да пробвам, а той ми разказва фантазиите си.

22. Когато страстта помежду ни поутихна, завъртях един малък флирт. Тогава мъжът ми започна „да се бори“ за мен и да се доказва, че е най-добрият. Най-вече в леглото.

23. Когато сексът става скучен, спазваме следното правило – да не правим любов на едно и също място и в една и съща поза два пъти подред.

24. Изхвърлих телевизора от спалнята и сексът стана невероятен!