Кои зодии ще се влюбят през ноември според хороскопа на Алена

Астрологът Алена Тилкова изготви любовен хороскоп за ноември 2017 година. Вижте какво ви очаква през месецa!

ОВЕН

Несемейните ще имат запознанства и ако вече са влюбени, през този месец ще са наясно дали им отговарят със същите чувства. Ако още търсят любовта нека не забравят, че е важно партньорът им да отговаря на техния интелект, вместо да се стремят към брак по сметка. Подходящите дни за създаване на семейство са 17 и 24 ноември (петък – ден на Венера) или 26 ноември (неделя – ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните да не се обвързват прибързано, защото рискуват и отношенията им и бракът им да подвластни на спадове и възходи заради емоционалния месец.  Преценете дали  само сте привлечени или сте уверени в чувствата си. Ако сте решили инатливо да сключите брак компромисните дни са 3 и 10 ноември ( петък – ден на Венера) или 12 и 19 ноември ( неделя – ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните, да очакват запознанства и шанс за нова връзка, но да внимават и да забравят прибързаните действия, за да избегнат разочарованията и страданията, ако са се обвързали сериозно. Мимолетните връзки не са желателни през месеца, защото ще им създадат повече проблеми, отколкото наслада и положителни емоции, а и може да се окажат трудни за прекъсване. Датите, подходящи за сключване на брак са 24 ноември (петък – ден на Венера) или  5 ноември (неделя – ден на Слънцето).

РАК

Несемейните търсят за пореден път партньор, които да задоволява капризите им, но може да се окаже, че е неподходящ, а раздялата вече е невъзможна, защото са се полакомили да се задомят за да натрият носа на някого и трудно ще успеят да се освободят от брачните окови. Подходящите дати за сключване на брак са 3 и 10 ноември (петък – ден на Венера) или 5, 12, 19 ноември  (неделя – ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните да са в очакване да изживеят романтична среща, но не бива да влагат големи надежди за съвместно бъдеще, защото ако не са опознали новото си завоевание няма да липсват проблеми при прибързано обвързване. Добрите дни през месеца за сключване на брак  са 3  ноември (петък – ден на Венера) или 12 ноември (неделя – ден на Слънцето).

ДЕВА

Необвързаните да не се лишават от гостуване при приятели, дискотеки и партита, защото не се знае къде точно ги очаква голямата Любов, но да не бързат със задълбочаване на отношенията, за да избегнат трудностите в брака, породени от неподозирани качества в партньорите им. Компромисните дати за сключване на брак са 3 и 17 ноември (петък – ден на Венера) или 12 и 26 ноември (неделя – ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните търсят мечтаната половинка, но може да се обвържат с неподходящ партньор, защото се страхуват от самотата. Не е изключено да срещнат интересни хора по време на пътуване и зад граница. Ще бъде грешка, ако не се убедят, че са наистина техните половинки и се решат прибързано да сключат брак. Подходящи за сключване на брак са 10 ноември (петък – ден на Венера) и 5 и 19 ноември (неделя – ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните да не разчитат, че запознанствата през този месец ще ги лишат от самотата, въпреки че може да има и заслужаващи тяхното внимание. Месецът е добър за сключване на брак, ако имате партньор и сте сигурни в чувствата му. Ако сте решили да създадете семейство, сторете го на 10 и 17 ноември ( петък – ден на Венера) или на 19 ноември (неделя – ден на Слънцето)

СТРЕЛЕЦ

Несемейните ще създадат нови отношения, но е грешка, ако веднага решат да ги задълбочат като обявят годежа си, без да са се убедили, че изборът им е правилен, защото е възможно старата връзка да е подходящата. Датите за сключване на брак са 24 ноември ( петък – ден на Венера) или  26 ноември (неделя – ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните и влюбените може неочаквано да установят, че са с неподходящия партньор, да приключат с отношенията си, а при задгранично пътуване или командировка в страната да имат необиквано и привличащо ги познанство. Ако имате намерение да създадете семейство, подходящите дати са 17 ноември (петък – ден на Венера) или 5 и 19 ноември (неделя – ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните, които имат партньор може да се решат да създадат неочаквано за всички семейство и да заминат на сватбено пътешествие. Подходящите дни за сключване на брак са  10 и 17 ноември (петък – ден на Венера) или 5 и 19 ноември (неделя – ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните могат съхранят интимната си връзка, ако чувствата им са стабилни и споделени, но и ако са убедени, че техните избраници им допадат в духовно и интелектуално отношение и няма да се разочароват в брака. Подходящи, за да сключите брак са 3 и 17 ноември (петък -ден на Венера) или 5 и 12 ноември (неделя – ден на Слънцето).

Източник: Флагман