Коя е най-голямата тайна на „Фермата“?

Голямата тайна, която продуцентите на предаването „Фермата“ пазеха до последно, е, че третият сезон реално ще стартира без ферма.

Участниците ще заварят полеви условия и ще трябва сами да изградят своя къща. Началото на сезона ще прилича досущ на „Сървайвър“.

Първоначално ще спят под открито небе – няма да имат легла, нито кухня. Няма да имат нищо.

Снимка 311076

Този път мотото на „Фермата“ е „Ново начало“.

„Избрахме този слоган, защото точно в тези условия човек проумява, че трябва да желае само това, от което истински има нужда. Всичко останало е абсолютно излишно“, довери главният редактор на шоуто Ники Николов.

Снимка 311075

И този път във предаването ще има много българи, които се завръщат от чужбина, за да участват в риалити формата. Но освен тях има и един друг тип участници, които продуцентите наричат „Новите българи“.

„Новите българи“ са чужденци, които  припознават страната ни, като своя.

Снимка 311071

В трети сезон ще има участничка от Македония, която засяга болната тема за българо-македонските отношения. Ще има и дама от Италия, която е родена в Рим, но приема България, като своя втора родина.

Все още от екипа не издават дали се очертава зрителите да гледат любовна история.

Снимка 311072

„1000%  съм сигурен, че Владо Николов и Владо Каролев никога не биха влезли в друго предаване, освен във „Фермата“. Това е признание за нашата работа“, каза продуцентът Андрей Арнаудов.

„Шестцифрена е била сумата за Владо Николов – ясно за кое предаване. А Владо Каролев влиза без нито една стотинка в нашето предаване“, това допълни главният редактор Ники Николов.

„Фермата“ ще се излъчва шест пъти в седмицата – от понеделник до петък, от 21 до 22:30 ч., а в неделя ще бъдат и дуелите.

Снимка 311074

От екипа на предаването издадоха, че вече е заснет и един драматичен дуел с много обрати. Продължил е 6 часа и половина в невероятна буря.