Коя фолк певица си според зодията

Те са красиви, талантливи и известни. За добро или лошо, фолк певиците са модел за подражание не само на подрастващото поколение, но и на обществото като цяло.

В днешната статия сме ви изброили 12 фолк певици, с които най-много си приличате според зодиакалния ви знак.

*Певиците не са от същите зодии, а просто са оприличени като зодиакалните знаци.

Забавлявайте се, сравнете с приятели и споделете, ако сте намерили забавни прилики.

Овен – Галена

Ако сте представителка на зодия Овен, то вие сте като Галена. Вие сте енергични и амбициозни, няма да позволите на нищо да застане на пътя ви. Вие мразите конкуренцията и сте готови на всичко, за да бъдете №1.

Често другите ви обвиняват, че се държите твърде свободно, че сте скандална, точно като фолк певицата Галена

Телец – Анелия

Точно като фолк певицата Анелия, вие вярвате в истинската любов. Ето защо не се хвърляте на врата на всеки „принц с бял кон“, който знае да реди красиви слова. Вие вярвате, че сродни души съществуват и един ден ще дойде Истинският и Единственият.

Близнаци – Преслава

Близнаците много приличат на фолк певицата Преслава. Вие сте много артистични, комуникативни и любопитни. Но също като Преслава и вие имате един недостатък – пораствате късно.

Всички помним нестабилната й връзка с Бирмата, преди да забременее от Павел.

Рак – Емилия

Вие Раци, сте точно като фолк певицата Емилия, емоционална, състрадателна, но и с лош късмет в любовта. Вашата несигурност, често кара половинката ви да кривва в страни.

Лъв – Ани Хоанг

Лъвиците са лъчезарни, позитивни и много талантливи също като певицата от виетнамски произход Ани Хоанг. За вас няма нищо по-важно от това да сте обичана, обичате глезотийките, вниманието и лукса.

Дева – Мария

Представителите на зодия Дева са перфекционисти както в работата, така и в личен план като певицата Мария. За вас семейството е на първо място.

Везни – Цветелина Янева

Управителят на Везните е Венера – римската богиня на любовта и красотата. Ако сте зодия Везни и вие като Цветелина Янева сте естет, държите много на добрата си визия, стараете се винаги всичко около вас да е красиво и всички в обкръжението ви да са щастливи.

Скорпион – Емануела

Ако сте зодия Скорпион, то вие приличате много на певицата Емануела. Вие сте целеустремени, амбициозни и газите всичко по пътя си. Макар да вярвате в истинската любов, често връзките ви започват бурно и завършват трагично.

Стрелец – Теди Александрова

За Стрелците живота е едно голямо приключение. Те обичат да се забавляват, да флиртуват и да пътуват точно като Теди Александрова. Но често техните любовни приключения завършват бързо така както са и започнали.

Козирог – Андреа

Ако сте представител на зодия Козирог и вие като Андреа сте много отговорни, обичате работата си и винаги се стремите да сте най-добрите. Козирогът няма навика да скача от връзка във връзка и щом усети, че е открил правилният човек, остават с него завинаги.

Водолей – Азис

Водолеите са креативни, революционери и лишени от всякакви предразсъдъци, точно като Азис. Вие не се притеснявате да бъдете себе си, макар понякога хората да ви мислят за смахнати. Пълна сте с иновативни идеи, не се страхувайте да ги осъществите!

Риби – Алисия

Рибите са емоционални, креативни, грижовни и големи фантазьорки като певицата Алисия. Рибите държат много на семейството си и на човека до тях, но често заради прекалено големите си очаквания остават с разбито сърце накрая…

Автор: Габриела Димитрова