Край на мистерията! Това е „хубавата Елена, която стои между Радина и Деян“

Хубавата актриса Елена Петрова, за която се шушука, че напоследък често оставала насаме с актьора в гримьорната му, се е дипломирала през пролетта и според експерти била най-добрата в класа на своя професор Пламен Марков.

Уикенд” разнищи част от мистерията около младата брюнетка, за която все още не се знае нищо, Освен че участва в хитовия спектакъл „Калигула”, където бързо спечелила симпатиите на звездата Деян Донков, за младата актриса, почти нищо не се знае. 

 

Вестникът обаче откри снимки на Елена, на които ясно се вижда, че между Деян и Радина стои истинска красавицаВизуално тя няма нищо общо с Кърджилова, но напомня предшественичката й в сърцето на Динката – моделката Кристина Милева.

За разлика от Радина, Елена изглежда в цветущо здраве и идеално телосложение – няма излишни тлъстинки, но не е и кльощава като майката на втория син на Донков.

Елена е родена в Русе. Съдейки по това, че тази пролет е завършила НАТФИЗ, би трябвало да е максимум на 23 години. В родния си град е учила в професионална гимназия по туризъм, но в същото време е участвала в Студенски театър „Пирон” към Русенския университет, макар че никога не е била студентка в този ВУЗ. Снимки от тийнейджърските години на Елена показват, че е била доста по-закръглена, отколкото е в момента. Явно се е преборила с излишните килограми чак след като се е преместила в София.

Като студентка в последен курс на НАТФИЗ участва в спектакъла „Бай Балчо споменува”, който е дипломен за класа на Пламен Марков. Вероятно именно там Елена е забелязана от режисьорката на „Калигула” Диана Добрева.