Краси Радков отвя Преслава и Фики! (Снимки)

Актьорът от „Шоуто на Слави“ Краси Радков ще се пусне официално в чалгата, където присъства от поне година. Комикът вече ударно записва песни по композиция на Евгени Димитров – Маестрото, с които се надява да пълни кръчми и дискотеки в замяна на апетитен хонорар.

Цената му на час е 2500 лева, пишат „Хотнюз“. Любопитна подробност е, че същата сума прибира и мустак №1 в родната чалга Милко Калайджиев.

Близо 3 години Краси Радков е на повикване от ресторантьори и кръчмари, след като Слави Трифонов реши да продава актьорите си като фолкпевици. Срещу приличен хонорар всеки комик от шоуто му може да бъде нает за конферансие на предварително подготвена програма или да изнесе своя собствена.

Най-голям интерес има именно към Краси Радков, който ударно обикаля оборотни фолкклубове. Според запознати Дългия взимал част от приходите. Дали наистина е така обаче, все още никой не е потвърдил недвусмислено.

Очевидно мераците на Краси са програмата му да се разнообрази още повече, с което респективно да се увеличат и участията му, а оттам и доходите. Ресторантьори обаче отчитат доволно, че т.нар. актьорски вечери в заведенията им се радват на далеч по-голяма посещаемост, отколкото гостуването на звезди от ранга на Преслава и Фики.

На всичкото отгоре им излиза и в пъти по-евтино, тъй като певица и певец на годината на „Пайнер“ взимат съответно 7 и 5 бона на час.

Присъствали на участие на Краси Радков споделят, че от сцената в типичния си стил той не спира да ръси цветущи и каруцарски цинизми, а образите на Баба Вуна и Шишо Бакшишо в малките часове на нощта вдигали настроението много повече от деколтето на която и да било чалга дива.