Краси Радков замяза на концлагерист! Комикът продължава да слабее, трудно влиза в образ

Какво се случва с актьора Краси Радков, та е заприличал на скелет, питат се от няколко месеца зрителите на „Шоуто на Слави”. След като свали около 20 кг от теглото си, комикът продължава да слабее и вече плаши с болнавия си вид.

В актьорската вечер в понеделник 46-годишният Краси се появи неузнаваем. Той влезе в образа на колоритния реквизитор Иван Атанасов-Ванката, който често става обект на подигравки в шоуто. Издокаран в черен широк костюм комикът изглеждаше още по-кльощав.

От пухкавия вид на Шишо Бакшишо вече няма и помен, а стилистите на вечерното предаване са принудени да слагат подплънки на измършавелия Радков, за да не развалят предишната визия на образите му. Актьорът трудно влиза без грим в образа на баба Вуна, Гацо Бацов и отец Нафърфорий, тъй като от някогашния му огромен корем вече няма и помен, пише „Уикенд“.

Освен, че тумбакът му се е стопил, лицето е изпито и бледо – сигурно доказателство, че Красине се е вталил с помощта на липосукция. Според запознати, по настояване на съпругата сиСтанислава, актьорът се подложил на строга диета, която изчистила скорострелно всички натрупани излишни мазнини в организма му. Новата визия се харесала толкова много на комика, че той продължил да гладува вече трети месец.