Крисия тръгна с шофьор и охрана, Слави я кани за световна кариера

Слави Трифонов готви световна кариера за детето-чудо Крисия.

Дългия изчаквал 12-годишното хлапе от Разград още малко да порасне, за да я направи своята златна кокошка. Мечтата му била първоначално Крисия да завладее европейския пазар, а след това да стане тийн звезда от ранга на Ариана Гранде, Ники Минаж и Джъстин Тиймбърлейк.

По настояване на Слави, който е неин мениджър, Крисия започнала да взема уроци по танци, за да подобни поведението си на сцената. Дългия освен това ползва талантливото момчие, за да се изкара добър и всеотдаен.

Сега шоуменът се вълнува от въпроси като това как ще повлияе пубертетът на детето-чудо.

„Надявам се чисто емоционално и психически тя да не се промени. Да си остане такава, каквато е – като човек, като професионалист. Надявам се да бъде професионален и тогава ние ще направим всичко възможно, за да я покажем в Европа и в света“, споделя Дългия.

Но славата има и друга страна, не толкова бляскава и приятна. Още след участието на Крисия в „Детската Евровизия” преди 2 години, в интернет започнали да се сипят заплахи срещу гласовитото момиченце. Дългия се стреснал и наредил детето да бъде съпровождано от бодигард.

Всеки път, когато Крисия пристигала в столицата за участията си в предаването, тя била съпровождана от охранител. Тя имала собствен шофьор, който разкарвал нея и майка й из София. „Крисия е невероятно талантливо дете, но се оказва, че в България завистта е по-силна от всичко“, обясняват от екипа на Дългия.

Никой от хората на Слави не завиждал на привилегиите на малката певица, тъй като именно благодарение на участието на Крисия във вечерното шоу, рейтингът му се съживи, пише„Уикенд“.