Криско върти бизнес с човек на Маргините (Само музиката не му стига - Вижте схемите) | Gossips.BG image 2

Криско върти бизнес с човек на Маргините (Само музиката не му стига – Вижте схемите)

Криско е започнал бизнес с близък авер на Маргините. Кристиян Талев, както е истинското име на рапъра, се е усетил, че само от музика у нас се живее трудно и затова е решил да започне и странична дейност.

В края на миналата година той е регистрирал фирмата ФТС Фуудс, която се занимава с доставка на готова храна по домовете. Любопитното е, че в новия бизнес, той е съдружник с адаша си Кристиян Белчев, чието име нашумя покрай далаверите на братята Маргини.

Белчев от 2005 години по документи е собственик на фирмата Аква Енерджи 2005, създадена от шурея на Николай Маринов – Малкия Маргин Тодор Миланов. Малко след това собствеността е прехвърлена на името на сестрата на Тодор – Мария, която е съпруга на Маргина. След поредните врътки, тя отново се оказва собственост на Кристиян.

Сделката съвпада с бягството на Николай от България, след като брат му беше задържан по подозрение, че е поръчал убийството на Боби Цанков. Малкият Маргин обаче успя да се покрие.

Фирмата на съпругата му Мария – Щерн енд Ко, ще снабдява Криско с пържоли за новото му бизнес начинание. Тя е създадена през 2000 година, като идеята на Маргина е да легализира парите си с уж законни начинания.

Мария е избрана за лице на новия, законен бизнес на Маргините, като за отрицателно време тя се сдобива с 12 фирми на свое име, както и с голяма част от къщите и офисите, притежавани от мафиотите.

Заради съдебните им проблеми голяма част от бизнесите им са прехвърлени на подставени лица и така фабриката за пържоли се оказва в ръцете на баба от Елин Пелин. Подобна е съдбата и на Аква Енерджи 2005, писа България Днес.