Криско заби мис Силикон

Криско окончателно забрави за Ася Капчикова. След като моделката се изфука, че е лудо влюбена в новото си гадже, музикантът побърза да покаже, че също не страда по нея.

Нова красавица подслажда нощите на рап звездата. Тя е руса, красива и много гореща.

Иначе казано–мис Силикон Габриела Попова.

Русата изкусителка от известно време е засичана в компанията на певеца, а преди дни, двамата демонстрираха и приятелските си отношения в социалните мрежи. Те дори пуснаха снимки, на които ясно се вижда колко са щастливи заедно.

Малко преди да се събере с Габриела Попова, музикантът имаше връзка с Ася Капчикова. Актуалната мис Плеймейт обаче не успя да задържи вниманието му за дълго и двамата се разделиха.

Самата блондинка не тъгува дълго време и побърза да си намери нов приятел. Двамата дори бяха спипани да правят адски неприлични неща на прозореца в хотелската й стая от папараците на Николета Лозанова.

Криско от своя страна не остана по-назад и показа, че лудориите на Ася изобщо не го вълнуват. Музикантът се похвали с най-новото си завоевание–Габриела Попова.

Дали връзката им е сериозна, или само се забавляват, времето ще покаже. Преди да забие знойната Габи, Криско мина и Светлана Василева.

Но както се говори, флиртът между двамата им е бил само за една нощ.