Кристина Димитрова подпали мрежата! (Снимки 18+)

59-годишната Кристина Димитрова взриви социалните мрежи със снимки по бански. Певицата въобще не може да прецени кое е подходящо да споделя с феновете си и кое минава всякакви граници.

Известната певица се изживява като млада плеймейтка и всичките й снимки са мека казано нелепи. На един от последните фотоси, който сподели в Инстаграм, е акцентирала върху задните си части.

Наред с положителните коментари, че изглежда зашеметяващо за годините си, се появиха и недоброжелатели. Те нападат певицата, че на стари години се излага и срива целия си имидж, натрупан през годините.

„Кога сте виждали Лили Иванова по този начин? Или Кичка Бодурова, Тони Димитрова, Йорданка Христова, Маргарита Хранова… Вярно е, че Криси има младо гадже, което вероятно я кара да се чувства като тийнейджърка, но все пак…“, гневят се в социалните мрежи.

Снимките на Кристина Димитрова са направени по време на последната й почивка на гръцкия остров Парос. Певицата прекарала ваканцията си на яхти, коктейли в ръка и хубава компания.