Кубрат Пулев лети по софийски улици с лимузина за 300 бона, гази закона!

Покрай все по-преуспяващата си кариера като професионален боксьор, Кубрат Пулевсе обзаведе с расов жребец на пътя.

Кобрата се е обзавел с най-модерната и ултра луксозна лимузина на „Мерцедес“, която струва цели 300 бона! Возилото идва като заслужена и подобаваща награда за всички положени усилия и успехи на ринга. Зверчето е над 500 коня и трудно може да се удържа. А още по-трудно е да удържиш на мерака да настъпиш педалa на газта докрай.

Освен че кара в града с повече от разрешената в града скорост, Пулев наистина няма спирка. Той не спира дори и на червен светофар, въпреки че това е абсолютно задължително според Закона за движение по пътищата. За щастие на Кубрат, сериозното му нарушение се размина без наказание, тъй като наблизо не се подвизаваха полицаи.

Вероятно ще се зачудите закъде толкова се е забързал Кобрата, че чак гази закона. Отговорът ще ви изненада! Боксьорът паркира лъскавата си лимузина на метри от светофара, който не призна, точно пред входа на тузарско заведение в близост до Южния парк. Там, обаче, не седна да похапне, воден от вълчи апетит, а просто резервива маса за себе си и любимата Андреа.

Двамата явно са се насладили на романтична вечеря с италианска кухня, с каквато е популярно заведението. А сумата, кoято след това е платил за кулинарното удоволствие, със сигурност доближава, ако не и надхвъря минималната работна заплата в страната, пише България днес“.

Но какво е една трицифрена сума, дадена за няколко ястия, когато се возиш в Мерцедес за 300 бона и прибираш по половин или милион и половина на мач?! Похвалното е, че Кубрат си ги е изкарал с честен труд и мнoго усилия, но е добре да спазва и закона, защото мнозина го приемат за пример за подражание.